Betöltés...

Rowenta SO5115F0 Silence Comfort 30m2, 52dB, 2400W, Fekete fűtőkészülék

Ár: 23.216 Ft

Erős, csendes & extra vékony

A Silence Comfort nagy teljesítményű fűtést kínál bonyolult használat és gond nélkül, diszkrét csendes üzemelési funkcióval és állítható pozicionálással: a készülék az egyedi felső légbemenetnek köszönhetően padlóra, asztalra vagy polcra is helyezhető.

HŰTŐ VENTILÁTOR

Ez az egész évben használható fűtőtest ventilátor funkcióval is rendelkezik. Válassza ezt a beállítást kis helyiségek felfrissítésére vagy szellőztetésére.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT, EGYSZERŰ TÁROLÁS

Az integrált fogantyúnak köszönhetően a fűtőtestet bárhova egyszerűen átviheti. Hordozhatja a nappali és a hálószoba között, vagy tegye bőröndbe utazáshoz. Kis méreteinek köszönhetően a készülék jól raktározható és nem foglal nagy helyet.

JELZŐFÉNY

Elég ránéznie és tudja, hogy a készülék be van-e kapcsolva.

TOVÁBBFEJLESZTETT BIZTONSÁG

A fűtőtest használata biztonságos, mivel a védőrács megfelel a biztonsági előírásoknak.****Az érvényben lévő biztonsági szabványoknak megfelelően.  



BÁRHOVA KÖNNYEN ELHELYEZHETŐ

Lapos kivitelének köszönhetően különböző helyekre helyezhető el.

A Silence Comfort készülékkel nagy teljesítményű, nem látható és hallható fűtőtestet kap.

Az állítható teljesítménynek köszönhetően választhat a csendes beállítás (hosszabb használat – ideális olvasáshoz, tévénézéshez vagy alváshoz) és a maximális és gyors, akár 2400 W-os beállítás között.

A kis, kompakt méretek és a felső levegőbemenet megkönnyítik a készülék hordozását és elhelyezését, bárhol is van, a megerősített védőrács pedig gondoskodik családja biztonságáról. A készülék többfunkciós kivitele ventilátor funkciót is kínál melegebb időre, így a Silence Comfort tökéletes társ egész évben.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Rowenta SO5115F0 Silence Comfort 30m2, 52dB, 2400W, Fekete fűtőkészülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: