Betöltés...

Mosógép és Szárítógép Összekötő Keret, Állítható Méret, 46-66 cm

Ár: 16.002 Ft

• Az NIUXX Universal Stacking Kit / Connection Frame egy kiváló megoldás a mosógép és szárítógép egymásra helyezéséhez, amivel nemcsak helyet és időt takaríthat meg otthon, hanem biztonságosabbá is teheti a berendezések használatát. • A prémium anyaghasználatnak köszönhetően a készlet strapabíró műanyagból és rozsdamentes acélból készült. A rögzítő kötél pedig magas minőségű poliészterből készült, erős és törésálló. • Ne hagyja ki ezt az ajándékötletet, ha otthon van szárítógépe és mosógépe. Ideális választás karácsonyra, házavatóra, esküvőre, születésnapra, Anyák napjára és Apák napjára. • A praktikus kiegészítők, mint a rögzítő kötél és a szilikon pad, segítenek abban, hogy a mosógép és szárítógép ne csússzanak el és ne rázkódjanak használat közben.

Termék áttekintés A NIUXX Universal Stacking Kit / Connection Frame egy univerzális, állítható méretű felszerelés, amely segít helyet takarítani otthonában, és biztosítja a mosógép és szárítógép biztonságos elhelyezését. A készlet tartalmaz egy rögzítő kötelet és egy szilikon párnát, amelyek segítenek megakadályozni a gépek elcsúszását és rezgését használat közben. A készlet könnyen telepíthető és alkalmas minden mosógépre és szárítógépre, amelynek szélessége 46-66 cm között van. Technikai adatok - Univerzális felszerelés mosógépekhez és szárítógépekhez - Állítható méret: 46-66 cm - Tartalmaz rögzítő kötelet és szilikon párnát - Anyag: tartós műanyag és rozsdamentes acél - Rögzítő kötél anyaga: erős, törhetetlen poliészter - Könnyű telepítés Használati utasítás A NIUXX Universal Stacking Kit / Connection Frame könnyen telepíthető. Egyszerűen helyezze a mosógépet és a szárítógépet a felszerelésre, majd használja a rögzítő kötelet és a szilikon párnát a gépek biztonságos rögzítéséhez és elcsúszásának megakadályozásához. Kinek ajánljuk A NIUXX Universal Stacking Kit / Connection Frame tökéletes választás minden olyan háztartásba, ahol van mosógép és szárítógép. Ideális ajándék lehet karácsonyra, házavatóra, esküvőre, születésnapra, Anyák napjára és Apák napjára. Kulcsszavak NIUXX, Universal Stacking Kit, Connection Frame, mosógép kiegészítők, szárítógép kiegészítők, rögzítő kötél, állítható méret, helytakarékosság, tartós anyag, könnyű telepítés

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mosógép és Szárítógép Összekötő Keret, Állítható Méret, 46-66 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: