Betöltés...

MIR6045 szögletes széngrill

Ár: 38.000 Ft

Téglalap alakú kerekes faszén grill

A MIR6045 grillnek két független rácsa van, fa fogantyúval. Ezenkívül a magasság két lépésben is beállítható: I - 5 fok és II - 3 fok.
Fém alsó polccal szerelt a kiegészítők elhelyezéséhez, egy fogantyú és szállítókerek biztosítják az egyszerű szállítást. 1,4 mm vastag fémlemezből készül.

Grillező felület: 2200 cm2
Szélesség: 53 cm
Mélység: 87 cm
Magasság: 89,5 cm

Termékjellemzők Grill felület 2200 cm2 Szélesség 53 cm Mélység 87 cm Magasság 89,5 cm Kerti grill két független ráccsal A két rácsos széngrill egy olyan ajánlat, amely örömet okoz az egész családnak. A kivitelezés minősége, a részletekre való odafigyelés és a klasszikus megjelenés ötvözete teszi a széngrillt tökéletessé. Funkcionális szénrácsok állítható rostélymagassággal - jó választás sok évszakra A faszéngrill két, egymástól független fából készült fogantyúval ellátott rácsral van felszerelve, amelyeknek köszönhetően egyszerre két különböző szinten készíthetők ételek. Az egyik rács 3 fokozatba állítható, míg a másik magassága 5 fokozatban állítható. További előny a grillezési felület 2200 cm² -re történő növelése. Négyszögletes kerti grill A szállító kerekekkel ellátott széngrilleket problémamentesen költöztetheti egyik helyről a másikra. A szállító fogantyú további kényelmet biztosít.
Az alsó polc tökéletes a praktikus grill kiegészítők tárolására. Ha kéznél van, a grillezés még könnyebbé és élvezetesebbé válik. Szenes grill Szénnel melegíthető grill Könnyű tisztítás A felhasznált anyagoknak köszönhetően könnyen tisztítható 2200 cm2 A grill felülete 2200 cm2 Állítható magasság Állítható a grill magassága Állítható magasságú rács
A grill rácsa állítható magasságú Termékméret két független állvány lehetővé teszi, hogy különböző szinteken egyszerre főzzön ételeket a felhasznált anyagok jelentősen meghosszabbítják az élettartamot , ennek köszönhetően a grill sok évszakon keresztül működik Az állítható rostélymagasság lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását az egyéni igényekhez az alsó polc megkönnyíti a praktikus kiegészítők tárolását fedele védi a grillezett ételeket fogantyú és szállító kerekek megkönnyítik a szállítást minden helyre

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MIR6045 szögletes széngrill" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: