Betöltés...

Lapát nélküli ventilátor tisztító szűrővel és távirányítóval InnovaGoods BLOHO Szürke (Felújított B)

Ár: 58.489 Ft



[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Lapát nélküli ventilátor tisztító szűrővel és távirányítóval InnovaGoods BLOHO Szürke (Felújított B) ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.



Eredeti és sokoldalú, lapát nélküli ventilátor tisztító szűrővel és távirányítóval, amely ideális a környezet diszkrét és kényelmes hűtésére és tisztítására, kellemes szellőzést biztosítva. Modern és elegáns kialakítása azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a dekorációhoz, mint bármely helyiség másik eleme, otthon, irodában stb. Digitális képernyővel és érintőpanellel rendelkezik, 4 érintőgombbal a működéshez és a vezérléshez. Tartalmaz egy távirányítót a nagyobb kényelem érdekében. A lapátok hiánya felerősíti az állandó és gyengéd légáramlást. Ezenkívül ez az innovatív aerodinamikai technológia megkönnyíti a tisztítást, valamint csökkenti a zajszintet és a veszélyeket. 12 sebességfokozattal, időzítővel (akár 8 óráig) és oszcilláló mozgással rendelkezik, ha szükséges (opcionális). Széles fordulatszám-tartománya miatt alacsony fordulatszámon, szinte észrevehetetlen hanggal és nagyobb közelségben használható, mivel elegendő levegőmozgás biztosítja a hatékony szellőzést. Lehetővé teszi továbbá, hogy 3 ventilátor üzemmód közül válasszon (normál-természetes-alvó), és bármikor többféle ventilátor-lehetőséget kínál igényeitől és preferenciáitól függően. Normál üzemmódban (folyamatos áramlás) a ventilátor normálisan működik a kiválasztott fordulatszámnak megfelelően. Természetes üzemmódban (változó áramlás) a ventilátor néhány másodperces időközönként működik, rövidebb időre kikapcsol, és véletlenszerűen csökkenti vagy növeli a sebességet. Alvó üzemmódban (változtatható áramlás) a ventilátor 30 percenként csökkenti a sebességet, amíg el nem éri a legalacsonyabb sebességet.



Anyag: ABSSzín: SzürkeModern és elegáns formatervezés: Innovatív és funkcionálisTöbbfunkció: VentilátorLégtisztítóPengék nélkül: CsendesKönnyen tisztíthatóDigitális kijelző: Érintőpanel4 érintőgomb3 felhasználási mód: Normal-Natural-Sleep12 sebességfokozat: Állítható sebeségIdőzítő: Max. 8 hOszcillálás: Opcionális használatKönnyen kezelhető: Kényelmes és egyszerű használatKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóTartozék távirányító: Elemmel működik (2 x AAA, nem tartozék)Zajszint: ≤55 dBKábel hossza: 150 cmDugó típus: CTeljesítmény: 50 WAC In: 220-240 V / 50-60 HzMéretei kb.: Ø23 x 97 cmTípus: Torony ventilátorLapát nélküli ventilátor tisztító szűrővel és távirányítóvalCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lettSebességek: 12 sebességfokozatFelújitott termékek: ezek a termékek visszavonási vagy kiállítási időszakban kerülnek visszaküldésre, amelyeket időnként tesztelésre használtak; némelyiket kissé sérült csomagolással vagy láthatóan nyitott eredeti csomagolással értékesítik. Valamennyi terméket átdolgozták, hivatalos garanciával rendelkeznek márkájuk és tökéletesen működnek. Állapotuktól függően az alábbiakba sorolhatók:

A + / kifogástalan: kifogástalan állapotban lévő termékek, amelyek eredeti csomagolása felnyitható vagy helyettesíthető egy másik, nagyon jó állapotban.A / Like New: olyan tökéletes állapotú termékek, mint az új, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült, vagy kicserélték őket egy másikra.B / Nagyon jó: olyan termékek, amelyek nagyon jó állapotban vannak, esetleges esztétikai hibákkal rendelkeznek, tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet.C / jó állapot: jó állapotú, esztétikai hibákkal rendelkező termékek, amelyek tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet.D / Helyes: megfelelő állapotú termékek, esztétikai hibákkal vagy a tartozékok hiányával, tökéletesen működő termékek, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Lapát nélküli ventilátor tisztító szűrővel és távirányítóval InnovaGoods BLOHO Szürke (Felújított B)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: