Betöltés...

Mosógép 50cm mély 7 kg LED kijelzővel elöltöltős

Ár: 146.399 Ft

Kifinomult design és kényelmes használat

A MPM 5712-PV-40 fehér színű mosógépünk egyszerre vonzó és praktikus megjelenést kölcsönöz otthonodnak. Az elől töltős kialakítás és a 180°-os ajtónyitás könnyű és kényelmes betöltést tesz lehetővé. Az LED kijelző pedig egyszerű és áttekinthető információkat nyújt.

Energiahatékony és gazdaságos működés

A mosógépünk D energiahatékonysági osztályával, alacsony víz- és energiafogyasztásával (45L/ciklus és 69 kWh/100 ciklus) energiát takarít meg neked. Így nem csak a környezetet óvod, de hosszú távon pénzt is spórolhatsz.

Kiváló teljesítmény és sokoldalúság

A 7 kg-os névleges kapacitás és a 15 különböző mosási program lehetővé teszi, hogy minden ruhadarabot tökéletesen megtisztíts. Legyen szó pamutról, gyapjúról, színes vagy éppen finom anyagokról, mindig megtalálod a megfelelő programot. Az állítható hőmérséklet és centrifugálási sebesség pedig további rugalmasságot biztosít.

Kényelem és csendes működés

A gőzfunkcióval és a szundi funkcióval még több lehetőséged van a ruhák ápolására. A mosás közbeni csendes működés (78 dB zajszint centrifugálásnál) pedig nem zavarja meg a mindennapi tevékenységeidet.

Méretek és specifikációk

A mosógépünk kompakt méretei (500 mm mélység, 600 mm szélesség, 850 mm magasság) lehetővé teszik, hogy szűkebb helyekre is könnyen beilleszd. Így tökéletes választás kisebb lakásokban vagy fürdőszobákban.

Bízd a mosást a MPM 5712-PV-40 mosógépre, amely eleganciával és hatékonysággal segít a mindennapi mosási feladatokban.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mosógép 50cm mély 7 kg LED kijelzővel elöltöltős" című hirdetést látja. (fent)