Betöltés...

Deerma F600 ultrahangos párásító

Ár: 20.790 Ft

Antibakteriális.
Víztisztító rendszer.
Intelligens, érzékeny érintőképernyő.
Nagy teljesítményű légnedvesítő, ideális akár 30 négyzetméteres helyiségekbe is. A nagy víztartálynak köszönhetően nem igényel gyakori újratöltést, és egy töltés akár 15 órás folyamatos működést biztosít.
Az intelligens érintőképernyő kijelző nem csak megkönnyíti a készülék üzemmódjának kiválasztását, hanem valós időben is mutatja a levegő hőmérsékletét.
A víztartály egy speciális bevonatnak köszönhetően megakadályozza a mikroorganizmusok és szennyeződések növekedését, biztosítva az elosztott gőz megfelelő tisztaságát. Ezenkívül az ezüst-ionok lehetővé teszik a víz maximális tisztítását a megoszlás előtt.
A nagy kapacitásnak (5 liter) köszönhetően a készülék akár 15 órán keresztül is képes működni. Ezenkívül a készülék biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan lekapcsolja az áramellátást, ha a tartály üres.
A készülék lehetővé teszi a páraeloszlás teljesítményének beállítását - az Ön preferenciáitól és környezeti feltételeitől függően - a három rendelkezésre álló teljesítmény közül.
A párásító időzítővel van felszerelve, amelynek segítségével beállíthatja, hogy mikor kapcsoljon ki az eszköz 1–12 órán belül. Ezenkívül a képernyő lehetővé teszi az éjszakai üzemmód beállítását, amelynek során a készülék nem jeleníti meg a környezeti hőmérsékletet, hogy ne zavarja az alvását.
A készülék burkolata alatt elrejtett beépített fogantyúnak köszönhetően könnyedén, kényelmesen és biztonságosan mozgathatja a víztartályt az utántöltéshez vagy a mosáshoz.
Egy speciálisan kialakított turbina diszpergálja a vízködöt akár 300 ml / h kapacitással, biztosítva az optimális légnedvesség-szintet. Ezen felül, a nagy teljesítmény ellenére, a készülék rendkívül csendes, nem haladja meg a 36 decibelt.
Víztartály kapacitása 5 l
Teljesítmény 25 W
Pára típus Hideg
Max. vízpára kibocsátás 300 ml/óra
Súly (bruttó) 1.6 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Deerma F600 ultrahangos párásító" című hirdetést látja. (fent)