Betöltés...

LED kijelzős oszcilláló torony ventilátor távirányítóval, 120W

Ár: 28.740 Ft

LED kijelzős oszcilláló torony ventilátor távirányítóval, 120W
Praktikus, modern, szabályozható torony ventilátor, amelynek beállításait akár a kanapéról is könnyedén elvégezheti. Ha Ön sem bírja a nyári hőséget vagy szeretné az otthoni levegőt frissebbé tenni, ez a nagyteljesítményű ventilátor a tavaszi melegtől a nyári forróságig kíséri majd!
Plusz erőssége, hogy letisztult színének köszönhetően bármely nappaliban megállja a helyét. Használata rendkívül egyszerű, irányítása távirányítóval vagy az érintőképernyő által történhet. Az eszköz 3 légáramlási szinten 3 üzemmódban képes működni, ezek között szerepel a normál, a természetes és az alvás szint is. Működése halk, így biztosan nem lesz zavaró éjszakai használat közben sem! Tetszés szerint 1-15 órás időzítő is beállítható az eszközön. SWING funkciójának köszönhetően a ventilátor képes jobb-bal irányban mozogni, így garantáltan nagy szögben fújja a levegőt! Sokoldalú, egyszerű készülék bárkinek, aki felfrissítené a levegőt otthon!
Tulajdonságok:

Légfrissítő ventilátor
Távirányítóval szabályozható
Kényelmes, egyszerű használat
Érintőképernyő
LED kijelző
SWING, mozgó funkció
3 légáramlási szint, 3 mód; normál, természetes, alvás
Halk működés
Időzíthető folyamat: 1-15 óra
Mérete: 34 x 34 x 120 cm
Teljesítmény: 120 W


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LED kijelzős oszcilláló torony ventilátor távirányítóval, 120W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: