Betöltés...

TrueLife P3 WiFi légtisztító UV lámpával és ionizátorral (TLAIRPP3)

Ár: 52.390 Ft

A TrueLife légtisztító óránként 120 m3 levegőt tisztít meg. 12-18 m2 alapterületű helyiségekbe alkalmas, kis súlyának köszönhetően gond nélkül hordozható. A tisztító általában javítja a levegő minőségét, elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket, valamint jelentősen segíthet az allergiásokon vagy asztmásokon. A légtisztító színes levegőminőség-kijelzőkkel, automatikus légszennyezés-detektálás, valamint automatikus tisztítás funkcióval rendelkezik. Ha fokozottan poros a környezete, minden bizonnyal örülni fog a porérzékelőnek. Az antibakteriális szűrő, HEPA-szűrő, szénszűrő, katalitikus szűrő, UV-fény és ionizálás képezte hatszoros szűrésnek köszönhetően a készülék befogja a levegőben szálló por akár 99,9%-át, valamint megtisztítja azt az illékony szerves vegyületek akár 93,5% -ától.

A légtisztítót sterilizáló UV lámpával látták el, amely az UVCAir® technológiának köszönhetően segít a mikrobák és vírusok hatékony megsemmisítésében, ezáltal javítva otthona levegőjének általános minőségét. Minden bizonnyal értékelni fogja az ionizáló jelenlétét. Az IonTrue® technológia növeli a negatív ionok koncentrációját. A levegőben lévő elég negatív ionok jótékony hatással vannak az egészségünkre, valamint pozitív hatással a pszichénkre és koncentrációnkra, illetve segíthetnek a fejfájás ellen. Az ionizálónak köszönhetően a légtisztító negatív ionokat juttat a levegőbe, eltávolítja a porrészecskéket a levegőből, amit követően a levegő jobb oxigénellátást biztosít a vérkeringés számára.

A légtisztító kezelése intuitív, és mindenki könnyen elboldogul vele. A légtisztító készüléket az érintőképernyő segítségével öt gombbal vezérelheti, vagy használhatja a mobilalkalmazás kínálta vezérlés lehetőségét. Csak csatlakoztassa a tisztítót a WiFi-hez, és kövesse az utasításokat. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően a légtisztító alvás közben sem zavar, a ventilátor e beállítás mellett alacsony sebességgel működik, és az összes lámpa kikapcsolt állású. Gyerekzárat is használhat. A szűrő cserélhető, a csere szükségességére megfelelő jelzőfény figyelmeztet. A légtisztító készülék előnye az alacsony zajszint és súly. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TrueLife P3 WiFi légtisztító UV lámpával és ionizátorral (TLAIRPP3)" című hirdetést látja. (fent)