Betöltés...

Petoneer intelligens szagtalanító

Ár: 10.157 Ft

Intelligens szagtalanító
Tisztább, frissebb, egészségesebb levegőt és kellemesebb szagokat biztosít a Petoneer Smart szagtalanítóval. Intelligens infravörös érzékelővel felszerelve – azonnal tudja, mikor kell cselekednie. A mikro USB-n keresztüli töltés nem sok időt vesz igénybe, és nagyon kényelmes. A 2 üzemmódban történő munkavégzés megkönnyíti a készülék igényeinek megfelelő beállítását. A légfrissítő hatásmezeje 360° - így biztos lehet benne, hogy tökéletesen megtisztítja a levegőt az egész helyiségben. Szabadulj meg a baktériumoktól és felejtsd el a kellemetlen szagokat a Petoneernek köszönhetően!
 

 

 
Modern megoldások
Fedezze fel az ózon lehetőségeit. Az
aktív oxigén bomlási folyamata semlegesíti és lebontja a
szagmolekulákat, gátolja a baktériumok szaporodását, tisztán és frissen
tartja a levegőt. Így búcsút inthet a hagyományos szűrőknek, amelyek a szagok megszüntetése helyett csak elfedik őket. Az ózon lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig jobb levegőminőséget biztosítson otthonában. A macska alomdobozából származó kellemetlen szagok csak kellemetlen emlékek maradnak.
 

 

 
2 üzemmód - innovatív szellőztetés
A készülék 2 üzemmódban tud működni - válassza ki az Önnek megfelelőt. Az első mód tartalmaz egy időzítőt, és lehetővé teszi az ózon meghatározott időközönkénti kiürítését. A második mód infravörös érzékelőn alapul. Amikor a speciális érzékelő mozgást érzékel, az ózon 1 perc múlva felszabadul. Sőt, a tartály speciális kialakítása lehetővé teszi az aktív oxigénmolekulák gyors felszabadulását a levegő áramlásával. A 3 utas szellőztetés felelős ezért. Ennek köszönhetően jelentősen növelhető volt a készülék működési tartománya.
 

 

 
Intelligens érzékelő
A
készülék intelligens IR érzékelővel van felszerelve, amely lehetővé
teszi, hogy a légfrissítő automatikusan működjön, amikor csak szükséges.
Regisztrálja, ha kedvence használja az alomdobozt. Tehát a felfrissülési folyamat azonnal elkezdődhet, amint a macska gondoskodik szükségleteiről és távozik. Ez biztosítja, hogy a rossz szag még azelőtt megszűnik, hogy még ideje lenne megszagolni.
 

 

 
Erőteljes akkumulátor
A szagtalanító kiváló minőségű, 2200 mAh kapacitású lítium akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően egy feltöltéssel akár négy napig is dolgozhat a készülékkel. Felejtsd el a kusza kábeleket, amelyekben könnyen megbotlik. Nem kell a konnektor meglététől sem függnie az eszköz elhelyezéséhez. A vezeték nélküli működés azt a szabadságot adja, amelyről álmodott.
 

 

 
Könnyű telepítés
A készülék rendkívül kompakt, így szinte bárhová elhelyezheti – akár macska almos dobozában is. Mágneses, öntapadó rögzítésének köszönhetően telepítése rendkívül egyszerű és intuitív. Egyszerűen távolítsa el a védőmatricát, és rögzítse a Smart Odor Eliminator-t a kívánt helyre.
 

 
Mellékelt






Petoner Smart Szagtalanító


USB-kábel


Fémlemez matrica és habmatrica



 
Műszaki adatok


 


Modell
AOE010

Méretek
99,6 mm x 51,7 mm x 41,5 mm

Súly
153 g

Tápegység
Lítium akkumulátor 2200 mAh

Működési idő
4 nap

Interfész
Mikro USB DC

Anyag
ABS5

Tápfeszültség bemenet





 

Tulajdonságok:Mennyiség dobozonként: 50 szt.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Petoneer intelligens szagtalanító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: