Betöltés...

Elektromos olajfűtő, 9 elem, termosztáttal, 3 teljesítményfokozat, max. 2000 W

Ár: 20.984 Ft

Az elektromos olajfűtő berendezések hatékony és kényelmes megoldást jelentenek a helyiségek felfűtésére, különösen hideg időjárási körülmények között. A következőkben egy általános termékleírást készítek egy 9 elemes, termosztáttal és 3 teljesítményfokozattal rendelkező elektromos olajfűtőről:

Az elektromos olajfűtő berendezés 9 fűtőelemmel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony és egyenletes hőeloszlást a helyiségben. A termosztát segítségével a felhasználók könnyen szabályozhatják a kívánt hőmérsékletet, így optimális kényelmet biztosítva.

A berendezés 3 különböző teljesítményfokozattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy rugalmasan alkalmazzák a fűtést az aktuális igényeknek megfelelően. A maximális 2000W-os teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony felmelegedést még nagyobb helyiségekben is.

A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy az elektromos olajfűtő berendezést könnyen elhelyezhesse bármelyik helyiségben szükség szerint. A praktikus fogantyúk lehetővé teszik a könnyű mozgatást és szállítást a berendezéshez.

Az elektromos olajfűtő berendezés könnyen kezelhető, és rendelkezik egy egyszerű vezérlőpanellel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák a kívánt hőmérsékletet és fűtési intenzitást. Emellett a beépített biztonsági funkciók, például a túlmelegedés elleni védelem és a túlhevülés elleni védelem, biztonságos üzemeltetést biztosítanak.

Összességében az 9 elemes elektromos olajfűtő berendezés ideális választás lehet azok számára, akik hatékony és megbízható fűtést keresnek otthonukban vagy irodájukban. Rugalmas teljesítményfokozatokkal és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, biztosítva a maximális kényelmet és kényelmet még a hideg időszakokban is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos olajfűtő, 9 elem, termosztáttal, 3 teljesítményfokozat, max. 2000 W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: