Betöltés...

Elektromos olajfűtő, 11 elemes 2500W

Ár: 22.338 Ft

Az 11 elemes, 2500W-os elektromos olajfűtő nagy teljesítményű és hatékony fűtőberendezés, amely ideális választás lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekben történő felhasználásra. A következőkben egy általános termékleírást készítek erről a fűtőberendezésről:

Az elektromos olajfűtő berendezés 11 fűtőelemmel rendelkezik, amelyek segítségével hatékonyan és egyenletesen tudja felfűteni a kívánt helyiséget. A nagyobb számú fűtőelem lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb felfűtést még nagyobb térben is.

A 2500W-os nagy teljesítményű fűtőberendezés erőteljes fűtést biztosít, ami ideális választás lehet hideg téli napokon vagy hideg környezetben. Képes gyorsan és hatékonyan felmelegíteni a kívánt helyiséget, hogy kellemes és komfortos hőmérsékletet biztosítson.

Az elektromos olajfűtő berendezés könnyen kezelhető, és általában rendelkezik beépített termosztáttal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén szabályozzák a kívánt hőmérsékletet és fűtési intenzitást. Emellett a beépített biztonsági funkciók, például a túlmelegedés elleni védelem és a túlhevülés elleni védelem, biztonságos üzemeltetést biztosítanak.

Az elektromos olajfűtő berendezés gyakran rendelkezik kerekekkel és fogantyúkkal is, amelyek lehetővé teszik a könnyű mozgatást és szállítást a helyiségben vagy akár más helyiségekbe is.

Összességében az 11 elemes, 2500W-os elektromos olajfűtő ideális választás lehet azok számára, akik hatékony és megbízható fűtést keresnek közepes vagy nagyobb méretű helyiségekben. Képes gyorsan felmelegíteni a teret és kellemes környezetet biztosítani a hidegebb időszakokban.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos olajfűtő, 11 elemes 2500W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: