Betöltés...

4 részes rozsdamentes acél zöldség és gyümölcs aprító tál fedéllel

Ár: 4.490 Ft

4 részes rozsdamentes acél zöldség és gyümölcs aprító tál fedéllel
A tetején található reszelőnek köszönhetően a zöldségek azonnal a rozsdamentes acél tálba kerülnekA rozsdamentes acél tál egyszerűen összegyűjti a zöldséget, gyümölcsöt, így nem lesz tiszta kosz a konyha!Hagyma, fokhagyma, répa, gomba, paradicsom, paprika, aprítására tökéletes ez a készülék!Gyümölcsök, alma, körte, barack, banán, stb. aprítására is tökéletesEgyszerű praktikus használat!Nincs szükség hálózati áramra vagy elemre, így bárhol és bármikor használhatod!3 db Rozsdamentes acélból készült kés, így egyetlen zöldségnek sincs esélye

Használható: Zöldségek és gyümölcsök, szeletelésére, aprítására
Csúszásmentes talp
Könnyen és egyszerűen tisztítható
Mosogatógépben is tisztítható
Mérete: 25,5 x 14 cm

Amennyiben egy napon belül több terméket vásárol nálunk (https://www.lealkudtuk.hu/lb-fox-p26856465), a megrendelt termékek egy csomagban kerülnek kiküldésre.
Az összevont szállítási költség a termékek összsúlya alapján kerül kiszámításra, így az adott napi rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vegye figyelembe.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "4 részes rozsdamentes acél zöldség és gyümölcs aprító tál fedéllel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: