Betöltés...

Elektromos kandalló Olimpia & Lorance

Ár: 169.241 Ft

Elektromos kandalló Olimpia & Lorance


Méret(M*S*M)950*1200*300 mmTeljesítmény (W)1500Felszíni fűtés (m2)15AnyagokMDF/WPBLáng intenzitásaIgenÉgő hatásIgenAutomatikus kikapcsolási időzítőIgenHang hatásNemKezelőpanelIgenTúlmelegedés elleni védelemIgenA hőmérsékletet megjelenítéseNemTermosztátNemFűtésIgenFűtési fokozatokIgenVálasztható színekben: fehér||dió





Még mindig kényelmes és stílusos kandallókészletet keres? Az Art Flame cég megoldja problémáját, és odafigyel az Olimpia & Lorance kandallókészletre.
A Lorance elektromos kandalló a sokoldalúság és a stílusos dizájn kombinációja. Ennek a modellnek a jellemzői közül érdemes megemlíteni a térfűtést, a fűtési módok váltását, a láng intenzitásának és fényerejének beállítását. Az időzítő lehetővé teszi a leállási idő programozását, a távirányító pedig egyesíti az ehhez a modellhez elérhető összes funkciót. Ezenkívül a felhasználó bekapcsolhatja a láng hangeffektust, és hangulatos, felejthetetlen hangulatot varázsolhat. A hamis láng többféle színben is elérhető. Ami ennek az elektromos kandallónak a teljesítményét illeti, ez 15 kW/15 négyzetméter fűtött terület.
Az Olimpia burkolat a minimalizmus stílusát és a stílusos dizájnt ötvözi. Forgácslapból és MDF-ből készült.
 





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos kandalló Olimpia & Lorance" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: