Betöltés...

Elektromos kandalló Ideal & Lorance

Ár: 174.719 Ft

Elektromos kandalló Ideal & Lorance


Méret(M*S*M)882*1044*279 mmFeszültség (V)220/240Teljesítmény (W)1500AnyagokMDF/WPBLáng intenzitásaIgenSzínes lángIgenÉgő hatásIgenAutomatikus kikapcsolási időzítőIgenHang hatásNemKezelőpanelIgenTúlmelegedés elleni védelemIgenA hőmérsékletet megjelenítéseNemTermosztátNemFűtésIgenFűtési fokozatokIgen






Kényelmes és vonzó kandallókészletet keres? Figyeljen az Art Flame Ideal & Lorance kandallókészletére.
A Lorance elektromos kandalló a felhasználóbarát funkciókat ötvözi. Ennek a modellnek két üzemmódja van: fűtési mód és dekorációs mód. A hőt az elektromos kandalló elején fújja ki. A szimulált láng lehetőséget ad a felhasználóknak a fényerő megváltoztatására és a láng színének kiválasztására a hangulatnak megfelelően. Ezenkívül az időzítő segítségével beállíthatja a készülék kikapcsolásának idejét. A készlet tartalmaz egy távirányítót, amely a modell összes funkcióját tartalmazza (fényerő, intenzitás, időzítő, hőmérséklet). Ennek a modellnek a teljesítménye megfelel a szabványnak: 15 kW/15 négyzetméter fűtött tér.
Az Ideal burkolat klasszikus stílusban készült. Tökéletesen kiegészíti a ház belső dekorációjának kialakítását. Forgácslapból és MDF anyagból, klasszikus fehér színben.
Kandallókészlet Ideal & Lorance kifejezetten az Ön számára készült!






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos kandalló Ideal & Lorance" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: