Betöltés...

Sonifer kenyérpirító, több funkció, melegítő rács (SF-6088)

Ár: 16.599 Ft

Sonifer kenyérpirító, több funkció, melegítő rács (SF-6088)
Egy igazi konyhatündér vagy? Vagy épp ellenkezőleg? Szereted az egyszerű és gyors ételeket? Akkor ez a kenyérpirító jó választás! Azon felül, hogy a gyerekek örök kedvence a vajas pirítós, számos étel mellé tökéletes.
Ebben a kompakt készülékben egyszerre 2 szelet kenyeret piríthatsz, így szaporán tudod gyártani a pirítósokat. 7 hőkezelési szint közül választhatsz és a meglévő funkciót törölni is tudod; de rendelkezik kiolvasztás és újramelegítés funkcióval is. A sütés végén a kenyerek automatikusan felemelkednek, míg a morzsatálca segítségével egyszerűen tisztán tartható a készülék. A készülékbe vastagabb szelet kenyereket is tehetsz, tetején található melegítő rács pedig ideális zsemle vagy croissant melegítéséhez.
A kényelmes használat érdekében találsz rajta egy vezetéktárolót is, így nem fog billegni a kábelen a pirító, és a szekrényben sem fog össze gabalyodni a többi készülék kábelével.
Főbb jellemzők:

Kenyérpirító melegítő ráccsal
Teljesítmény: 700W
Mérete: 26x16,5x19 cm
Feszültség: 220-240V / 50-60 Hz
2 szeletes
7 fokozatos időszabályozó
Automatikus kikapcsolás
Kiolvasztás és újramelegítés funkció
Stop funkció
Morzsatálcával



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sonifer kenyérpirító, több funkció, melegítő rács (SF-6088)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: