Betöltés...

Elektromos kandalló Madeira & Lorance

Ár: 208.824 Ft

Elektromos kandalló Madeira & Lorance


Méret(M*S*M)850*1060*530 mmFeszültség (V)220/240Teljesítmény (W)1500Felszíni fűtés (m2)15AnyagokMDF/WPBLáng intenzitásaIgenSzínes lángIgenÉgő hatásIgenAutomatikus kikapcsolási időzítőIgenHang hatásNemKezelőpanelIgenTúlmelegedés elleni védelemIgenA hőmérsékletet megjelenítéseNemTermosztátNemFűtésIgenFűtési fokozatokIgen




Kényelmes, kompakt és vonzó kandallókészletet keres? Akkor a Madeira sarok & Lorance kandallókészlet kifejezetten az Ön számára készült.
A színes Lorance kandalló kényelmes funkciókat egyesít. Ennek a modellnek a funkciói közül érdemes megemlíteni a helyiség kényelmes fűtését, amelyet az elektromos kandalló elülső részén keresztül történő hőfújással hajtanak végre. Ezenkívül a felhasználó önállóan válthat fűtési módokat és beállíthatja a láng fényerejét. A hamis láng már több színben is elérhető. Az időzítő lehetővé teszi a leállási idő előre beállítását, a készletben található távirányító pedig lehetővé teszi a modell összes funkciójának használatát. És mi a helyzet ennek a készüléknek a teljesítményével, 15 kW 15 négyzetméteres fűtött területen.
A Madeira sarok burkolat kompakt és vonzó lehetőség. Szabványos anyagokból készült forgácslap és MDF.
A Madeira sarok & Lorance kandallókészlettel élete sokkal kényelmesebbé válik!




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos kandalló Madeira & Lorance" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: