Betöltés...

Vezeték nélküli akkumulátoros kézi mixer türkiz színben

Ár: 4.990 Ft

Vezeték nélküli akkumulátoros kézi mixer türkiz színben

Egy kisméretű és könnyen kézben tartható konyhai habverőt keresel?Szeretnél olyan konyhai felszerelést, ami kis helyen is elfér?Ez a vezeték nélküli, kézi mixer nem fog sok helyet foglalni a szekrényben, használat közben pedig kényelmesen tarthatod a kezedben, mivel nem nehéz és a kábelekkel sem kell bajlódnod közbenPillanatok alatt könnyedén felverheted vele a tojást egy rántottához, vagy süteményhezA készülék intenzitása egy gombnyomásra állítható és USB kábellel tölthetőFőbb jellemzők:

Kézi mixerKönnyű használatVezeték nélkül működikKis helyen is elfér1 db habverő fejjelUSB kábellelTeljesítmény: 20 WTöltési ideje: 4 óraSzíne: türkizTulajdonságok:


USB-vel tölthető
Kis helyen is elfér
1 db habverő fejjel
USB kábellel
Teljesítmény: 20 W
Töltési ideje: 4 óra



Amennyiben egy napon belül több terméket vásárol nálunk (https://www.lealkudtuk.hu/lb-fox-p26856465), a megrendelt termékek egy csomagban kerülnek kiküldésre.
Az összevont szállítási költség a termékek összsúlya alapján kerül kiszámításra, így az adott napi rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vegye figyelembe.
 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli akkumulátoros kézi mixer türkiz színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: