Betöltés...

Többfunkciós spirál zöldségszeletelő - MS-902

Ár: 6.200 Ft

Többfunkciós spirál zöldségszeletelő - MS-902
A zöldségszeletelő egy praktikus konyhai eszköz, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű zöldség szeletelést. Ideális választás lehet, ha szereted feldobni ételeidet kreatív és dekoratív zöldségcsíkokkal vagy spirálokkal.
Főbb jellemzők:
Kompakt és könnyen kezelhető designRozsdamentes acél pengék, amelyek éles és tartós vágást biztosítanakÁllítható vágási vastagság, lehetővé téve a vékonyabb vagy vastagabb szeletek elkészítésétEgyszerű használat: csak helyezd a zöldséget a tartóba, és húzd át a pengékenTöbbfunkciós: használhatod zöldségek, például uborka, répa, cukkini, burgonya szeletelésére, illetve spirálok vagy szalagok készítésére
Használati utasítás:
Válaszd ki a kívánt vágási vastagságot a beállító gomb segítségével.Helyezd a zöldséget a tartóba, és nyomd le erősen, hogy biztonságosan rögzüljön.Lassan és egyenletesen húzd át a zöldséget a pengéken, ügyelve a kéz biztonságára.A szeletek vagy a spirálok a tartó aljára gyűlnek, ahonnan egyszerűen kiszedheted.
A zöldségszeletelő ideális választás lehet saláták, levesek, dekorációk vagy egészséges alternatívák készítéséhez, például zöldségspagetti elkészítéséhez.
Mit rejt a csomag?
1 darab Zöldségszeletelőt
3 darab Pengét

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Többfunkciós spirál zöldségszeletelő - MS-902" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: