Betöltés...

Wonder Heater Pro praktikus, kisméretű elektromos hősugárzó - 900 W

Ár: 5.990 Ft

Wonder Heater Pro praktikus, kisméretű elektromos hősugárzó - 900 W (BBL)
Változtassa otthona hűvösebb zugait kellemesen meleggé!
Nincs szükség fűtőtestekre, sem olajradiátorokra! A mini elektromos fűtőtestet oda viheti ahol éppen szüksége van rá. Mini elektromos fűtőberendezés, amely minden fali konnektorba illeszkedik. Az elektromos hősugárzó jó megoldás fürdőszobába, gyerekszobába, hálószobába.
Költséghatékony, olcsón felmelegíti a szobát: ideális a hűvösebb őszi vagy tavaszi estéken, használata mellett nem kell bekapcsolni a központi fűtést. Csak dugja be a konnektorba, kapcsolja be, állítsa be a hőfokot és élvezze a kellemes meleget. Előnye ennek a kis szerkezetnek, hogy roppant takarékos, hiszen alig fogyaszt áramot.
Mobil, hordozható és erőteljesen meleg levegőt fúj. A tartós, hűvös műanyag ház védelmet nyújt a biztonságos, kerámia fűtőelem számára. A forradalmi thermo-kerámia technológia lehetővé teszi, hogy apró termete ellenére is olyan hatékonyan tudjon fűteni, mint egy nagyméretű radiátor. Rendkívül rövid felfűtési idővel dolgozik, bekapcsolás után azonnal érezhető a szétáradó meleg. A fűtési idő előre beállítható 1-12 óra közötti időzítéssel, így a készülék a beállított idő letelte után automatikusan kikapcsol.
A termék tulajdonságai:

Teljesítmény 900W
Mérete: 13.6×6 cm
Tápellátás: hálózatról


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Wonder Heater Pro praktikus, kisméretű elektromos hősugárzó - 900 W" című hirdetést látja. (fent)