Betöltés...

Víz adagoló és vízszűrő berendezés, USB-ről tölthető, akkumulátoros

Ár: 4.299 Ft

Víz adagoló és vízszűrő berendezés, USB-ről tölthető, akkumulátorosFedezd fel az egyszerűséget és kényelmet ezzel az elektromos vízpumpával!
Legyen szó iskoláról, autóutazásról, strandidőről vagy irodai munkáról, ez a vízpumpa mindenhol a segítségedre lesz.
Főbb jellemzők:
-Sokoldalú használat:
Ez az elektromos vízpumpa kompatibilis 4,5 l, 5 l, 7,5 l, 10 l, 11,3 l, 15 l, és 18,9 literes palackozott vizekkel.
-Biztonságos és kényelmes:A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így nem csak tartós, hanem biztonságos is.Az egyszerű telepítésnek köszönhetően pillanatok alatt használatra kész.Egyszerűen csak nyomd meg a gombot, és a csésze alá csap a friss, tiszta ivóvíz.
-Újratölthető akkumulátor:A beépített újratölthető akkumulátorral működő vízpumpa környezetbarát és költséghatékony.Támogatja az USB töltőkábelt, így könnyedén újratöltheted, és mindig készen áll a használatra.
-Könnyen hordozható:A vízpumpa kompakt mérete és könnyű súlya miatt könnyedén magaddal viheted bárhová.Legyen az iskolába, az autóba, a strandra, az irodába vagy a kültérre, mindig a rendelkezésedre áll a frissítő ivóvíz.
-Stílusos design:A vízpumpa modern és stílusos megjelenéssel büszkélkedik, így nem csak praktikus, hanem esztétikailag is kiváló választás.Tedd egyszerűvé és kényelmessé az ivási élményt ezzel az elektromos vízpumpával.Rendeld meg még ma, és élvezd a tiszta és friss ivóvizet bárhová is mész!Ne feledd, a vízpumpa nem csak praktikus, de hosszú távon költséghatékony és környezetbarát megoldás is az ivóvíz adagolására.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Víz adagoló és vízszűrő berendezés, USB-ről tölthető, akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: