Betöltés...

Duck octopus - Babakocsira ventilátor

Ár: 4.490 Ft

Duck octopus - Babakocsira ventilátorFedezze fel a kényelmet és a hűvös szellőt a hordozható, babakocsi ventilátorunkkal, amely tökéletes kiegészítője lehet a kempingezésnek, az íróasztalnak, a golfkocsinak, és még sok másnak. Segítségével könnyedén élvezheti a nyári napokat.A zajmentes hűtés érdekében a ventilátorunk kefe nélküli motorral van felszerelve, így elkerülheti a kellemetlen zajokat. Választhat az alacsony, közepes és magas sebességbeállítások közül, hogy a saját preferenciájának megfelelően élvezhesse a hűvös levegőt.
A kisgyermek biztonsága mindig elsődleges fontosságú számunkra. Ezért terveztük a ventilátorunkat úgy, hogy lapát nélküli legyen, és finom hálóval legyen ellátva. Így nyugodtan használhatja babakocsi ventilátorként, babaventilátorként a kiságyba vagy babaülés ventilátoraként az utazások során.
A rugalmas állványlábaknak köszönhetően a ventilátorunk bármilyen helyen használható. Állhat egy asztalon, vagy csavarható oszlopok és felső rudak köré. Kiválóan működik mini asztali ventilátorként, kempingventilátorként vagy akár golfkocsin, kerekesszéken vagy kerékpáron is.
A ventilátorunk nem csak egyszerű elemes működésű. Nagy, 2000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 8 órás folyamatos szellős működést tesz lehetővé. Csak csatlakoztassa laptopjához, tápegységéhez vagy hálózati adapteréhez, és 3 óra alatt teljesen feltöltheti.Emellett a ventilátorunk lenyűgöző megjelenéssel rendelkezik. Lapát nélküli kialakításával és aranyos, medúza ihletésű formájával a babakocsin vagy bármely más helyen is stílusos dekoráció lehet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Duck octopus - Babakocsira ventilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: