Betöltés...

Aromaterápiás párologtató élethű művirág dekorációval, világítással

Ár: 7.199 Ft

Aromaterápiás párologtató élethű művirág dekorációval, világítással - 180 ml
Száraz a levegő a lakásodban? Jól esne egy kis felfrissülés? Használd ezt az aromaterápiás párologtatót, aminek elegáns dekorációja és LED fénye jól mutat majd a szobában!
A csendesen működő párologtatót 180 ml-es tartállyal látták el, tetején élethű, lila művirágok láthatóka, a közepén pedig beépített LED csík világít. Kiválaszthatsz egy színt, de akár azt is beállíthatod, hogy a diffúzor fényeinek színe folyamatosan változzon.
A készülék tisztítja a levegőt, segít pihenni és békés körülményeket teremt az alváshoz. A párologtatásnak számos pozitív élettani hatása ismert: a párásabb levegő csökkenti az asztma és a megfázás tüneteit, erősíti az immunitást, míg a hozzáadott különböző illatok csökkenthetik a stresszt.
A párásító/diffúzor használata:
1. A diffúzor tartályába minden esetben tiszta csapvizet töltsünk, amennyiben a helyi csapvíz kemény, érdemes desztiláltvizet használni.
2. illóolaj használata esetén először minden esetben a vizet töltsük a tartályba, ezt követően pedig 2-4 csepp illóolajat. Más vegyszerek vagy nagyobb mennyiségű olaj a készülék meghibásodását okozhatja.
3. A diffúzor tartályát minden használat után érdemes tiszta vízzel kiöblíteni, ha illóolajokat is használunk, ezt mindenképp tegyük meg.
Főbb jellemzői:

Aromaterápiás párologtató / diffúzor
Mérete: 14x11 cm
Kapacitás: 180 ml
Teljesítmény: 4W
A készülék teste fehér, a tetejében lévő művirágok pedig lila színűek
USB kábelről működtethető
LED világítás, 7 színnel



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aromaterápiás párologtató élethű művirág dekorációval, világítással" című hirdetést látja. (fent)