Betöltés...

Aromaterápiás diffuzor ultrahangos rezgéssel 7 LED-es lámpával -300 ml

Ár: 5.790 Ft

Aromaterápiás diffuzor ultrahangos rezgéssel 7 LED-es lámpával - 300 ml
A készülék megjelenésével nem csak feldobja a környezetet, de emellett kellemes atmoszférát is teremt.
Ultraszonikus párásító technológiájának köszönhetően a vizet és az illóolajat egyenletesen juttatja a levegőbe, ezzel friss, üde hatást biztosít.
A párás levegő csökkenti az asztma tüneteit, a kellemes illat pozitívabb közérzetet biztosít, és csökkenthetik a stresszt.A párologtató tartály 3 dl térfogatú.Beépített LED világításának köszönhetően hangulatos fényt kölcsönöz a szobának.
LÁMPA KAPCSOLÓ:1. Aromaterápiás gép működik, világítás színes automatikus ciklus üzemmódba;2. A fények a forgalomban vannak, nyomja meg: LIGHT: a kapcsolót az aktuális fényszínre lehet állítani;3. Nyomja meg ismét a LIGHT kapcsolót, válasszon fény üzemmódot, nyomja meg a kapcsolót színváltáskor: (7 féle szín van, mindegyik színnek két szintje van)4. Az összes szín böngészése után nyomja meg ismét a LIGHT kapcsolót a fény bezárásához;5. Nyomja meg ismét a LIGHT kapcsolót, térjen vissza a 7 színes automatikus ciklus módba.
Tulajdonságok:
Ultrahangos párásításNem melegszik a külső felületePraktikus aromaterápiás eszközExkluzív megjelenésKönnyen össze- és szétszerelhetőEgyszerűen tisztítható
Leírás: PP-ből készült Modern és funkcionális dizájn Diszkrét és hangtalan Kapacitás: 300 ml Alkalmazási terület kb. 12-20 m2 Időzítő Automatikus leállítás LED (RGB) 15 világítási mód: 14 fix szín és folyamatos sorozat Csúszásgátló lábak Teljesítmény: 10 W Frekvencia: 2400 Hz Használható vízzel és aromákkal stb. (nem tartozék) Méret: 12 x 10 cm Tartozék adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aromaterápiás diffuzor ultrahangos rezgéssel 7 LED-es lámpával -300 ml" című hirdetést látja. (fent)