Betöltés...

Nedis botmixer 400w, 2 sebességfokozat, erősített kivitelezésű

Ár: 8.099 Ft

Nedis botmixer 400w, 2 sebességfokozat, erősített kivitelezésű
Tegye teljessé konyháját ezzel a kompakt, 4 az 1-ben turmixkészlettel, amely botmixert, aprítót, habverőt és egy praktikus poharat tartalmaz. A készlet segítségével könnyedén és gyorsan készíthet tésztát, gyümölcsturmixokat, leveseket és szószokat.Az aprító ideális zöldségek aprításához, így könnyedén készíthet Ön is karfiolrizst. A habverővel tejet keverhet a cappuccinóhoz, vagy tojást egy ízletes omletthez, a turmixpohárba pedig belekeverheti a hozzávalókat, vagy egyszerűen benne tárolhatja az összekevert ételt a hűtőszekrényben.Célunk, hogy Ön gyorsan, egyszerűen és saját igényei szerint turmixolhasson. Ezért a turmixgép két sebességbeállítással és rendkívül éles, rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, amelyek szinte bármit képesek felaprítani. Mindezt a 400 W-os motor teszi lehetővé, és csupán egyetlen gombnyomásra van szükség. Ez a 4 az 1-ben turmixkészlet egy nagy méretű, 700 ml-es turmixpoharat tartalmaz. Turmixoljon közvetlenül a pohárban a botmixerrel, így azonnal hozzáadhatja a megfelelő mennyiségű hozzávalót. A 350 ml-es aprító tökéletes a hagyma, a diófélék és a karfiol finomra aprításához, míg a botmixer nagyszerűen használható krémlevesek, bébiételek és smoothie-k elkészítéséhez.A turmixkészletben található összes tartozék mosogatógépben tisztítható, de forró vízzel és tisztítószerrel is könnyen elmosható. Ha napi szinten használja a botmixert, javasoljuk, hogy az újszerű állapot megőrzése érdekében válassza le a lábat a botról, és kézzel mossa el.
Adatokteljesítmény: 400 Wszín: FehérCsatlakozó kábel hossza: 0.70 mFeszültség forrás típusa: Hálózati ÁramellátásBemeneti feszültség: 220 - 240 V AC 50/60 HzDugasz: Euro / tipus-C (CEE 7/17)Csúszás gátló alj: IgenJelzőfény: NemMaximális energia felhasználás: 400 WBurkolat anyaga: ABS MűanyagMosogatógépben mosható: NemSebesség beállítások: 2 Sebesség BeállításFolyamatos vagy impulzus működésFolyamatos vagy Szaggatott MűködésMérőedényt tartalmaz: IgenKeverő tartozékot tartalmaz: Igen

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nedis botmixer 400w, 2 sebességfokozat, erősített kivitelezésű" című hirdetést látja. (fent)