Betöltés...

Vezeték nélküli 3 sebességes mini elektromos turmixgép, aprító

Ár: 5.990 Ft

Vezeték nélküli 3 sebességes mini elektromos turmixgép + Elektromos mini konyhai aprító 2 az 1- ben - fehér
Fedezze fel az igazi kényelmet konyhájában új, vezeték nélküli 3 sebességes mini elektromos turmixgépünkkel. Ez a kompakt, mégis erőteljes eszköz rozsdamentes acélból készült, amely tartósságot és stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek.
A turmixgép 250 ml űrtartalommal rendelkezik, ami tökéletes méret a különböző keverékek, tojásfehérjék és mártások elkészítéséhez. A könnyen kezelhető funkcióknak köszönhetően nem csak profi szakácsok, de kezdők is zökkenőmentesen használhatják.
A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a készülék mozgásának szabadságát, és az USB töltés révén bárhonnan feltöltheti - legyen az otthon, iroda vagy akár egy piknik a szabadban. A turmixgép mindössze 370g súlyú, így könnyen hordozható és tárolható.
Mérete, 94mm * 64mm * 205mm, ideális mindazok számára, akik helytakarékos megoldást keresnek, de nem szeretnének kompromisszumot kötni a teljesítmény terén.
A készülék tisztítása gyerekjáték - a rozsdamentes acél anyag könnyen tisztítható, így a turmixgép mindig makulátlanul tiszta marad.
Fedezze fel a vezeték nélküli 3 sebességes mini elektromos turmixgép előnyeit, és élvezze a gyors és egyszerű konyhai munkát!
Vezeték nélküli konyhai aprító gép
Csak kapd elő ezt a mini zöldségaprítót a konyhaszekrényből és használd teljesen vezetékek nélkül!
Tehetsz bele fokhagymát, gyömbért, húst, zöldségeket, chilit, tököt, dióféléket, daráld őket apróra, vagy pépesíts, egy biztos, az eredmény csodás lesz!

Tehetsz bele fokhagymát, gyömbért, zöldségeket, chilit, stb.
Kisméretű ételek aprítására és pépesítésére
Közvetlenül a tányérra is szórhatod a felaprított ételeket

Főbb jellemzők:

Konyhai aprító gép
Vezeték nélkül működtethető
USB kábellel tölthető
Kisméretű ételek aprítására, pépesítésére
Közvetlenül a tányérra is szórhatod a felaprított ételeket
Könnyen tisztítható

 


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli 3 sebességes mini elektromos turmixgép, aprító" című hirdetést látja. (fent)