Betöltés...

Air Fryer olaj nélküli fritőz, forró levegős sütő, 2400W, 6L

Ár: 20.990 Ft

Air Fryer olaj nélküli fritőz, forró levegős sütő, 2400W, 6L
A fekete színbe tökéletesen bele illik az érintőképernyő, az arany fogantyú pedig igazán stílusossá teszi a gépet, ami minden konyhában igazán impozánsan mutat.
Tulajdonságok:

Súly: 3,6 kg
Szín: Fekete, arany
50-220 °C állítható hőmérséklet

Főbb jellemzők:

6 literes kapacitás
Digitális érintő kijelző
Stílusos dizájn

Az olaj nélküli ételek sokkal egészségesebbek, mint a serpenyőben, olajjal készített társaik. Ezentúl azonban nem kell feláldozni az íz élményt az egészségesebb ételek érdekében! Alul és felül fűtőberendezések találhatóak, amik gyorsan felmelegítik a levegőt. A beépített ventilátornak köszönhetően egyenletesen eloszlatja a forró levegőt az egyenletes sütés érdekében.
Olaj hozzáadása nélkül is ízletes, ropogós ételeket lehet készíteni, ugyanolyan minőségben, mintha a tűzhelyen az olajban sültek volna. A sütőkosár gyorsan egy mozdulattal kivehető és visszahelyezhető a készülékbe.
A készülék előre beállított funkciókkal érkezik, amik segítenek az ételek elkészítésében, legyen az chips, hal, sült krumpli, steak vagy bármilyen más étel. Az érintőképernyős LCD kijelzőn nyomon lehet követni a sütés folyamatát, illetve minden beállítást könnyen véghez lehet vinni.
A csomag tartalma:

Extra nagy kapacitású Air Fryer, olaj nélküli fritőz, digitális kijelzővel - 6 liter
Tápkábel



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Air Fryer olaj nélküli fritőz, forró levegős sütő, 2400W, 6L" című hirdetést látja. (fent)