Betöltés...

Royalty Line elektromos turmixgép kávé mag-darálóval, 800W, RL-SME600

Ár: 7.490 Ft

Royalty Line elektromos turmixgép kávé és mag-darálóval, 800W, RL-SME600A Royalty Line 2in1 RL-SME-600.6 turmixgép kiváló választás háztartási turmixgéphez A modern DIAMOND BLENDING SYSTEM tökéletesen megbirkózik bármilyen termékkel, beleértve a jeget is. A Royalty Line turmixgép könnyen elkészíti a koktélokat és habverővel összekeverjük az összes szükséges hozzávalót. Blender Royalty Line 2in1 RL-SME-600.6 - egyszerűség és funkcionalitás egy eszközben.Ezzel az 500 W-os Royalty Line turmixgéppel gyorsan és egyszerűen dobhatsz össze magadnak egy gyümölcsshake-et, apríthatsz zöldségeket, vagy pürésítheted az ételt. Az üveg kiöntő kancsóban láthatod, milyen állagú a turmixod és a rozsdamentes, rendkívül éles pengéknek köszönhetően szinte bármilyen alapanyagból pépet varázsolhatsz.
Két fokozat állítható, így a keményebb zöldségeket és ételeket is ugyan úgy tudod turmixolni, mint a húsosabb, lédús gyümölcsöket.
Főbb jellemzők:- 500 W-os teljesítmény- Űrtartalom: 1,5 liter- Elegáns kinézet- Üveg kiöntő és rozsdamentes acél ház- Éles rozsdamentes acél pengék- 2 sebességfokozat- Csúszásmentes, gumi lábak- Áramellátás: 220-240V- Színe: fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Royalty Line elektromos turmixgép kávé mag-darálóval, 800W, RL-SME600" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: