Betöltés...

Hosszú nyakú vezeték nélküli akkumulátoros porszívó K3D

Ár: 8.990 Ft

Hosszú nyakú vezeték nélküli akkumulátoros porszívó K3D
ERŐS TISZTÍTÁS: A kézi porszívó erős motorral van felszerelve, ami könnyedén megbirkózik háziállatok hajával és apró szennyeződésekkel az autójában vagy otthonában.
ERGONOMIKUS FOGANTYÚ: A porszívó fogantyúja két különböző formára állítható. A görbített fogantyúval könnyen tisztíthatók a kanapék, ágyak, asztalok stb., míg az egyenes fogantyút a kihúzható rúdhoz csatlakoztatva a szobát tisztíthatja.
SZÁMOS TARTOZÉK: A kézi porszívó számos kiegészítővel érkezik, beleértve a fúvókát, kefét, kihúzható rudat és egyéb tartozékokat, amelyekkel az autója vagy otthona minden zugát elérheti.
KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS: A könnyű kialakításnak köszönhetően ez a vezeték nélküli kézi porszívó könnyen hordozható és hosszabb ideig is kényelmesen használható anélkül, hogy fáradtságot okozna.
ALKALMAZÁS: A porszívó kiválóan alkalmas műszerfalak, szellőzők, kanapé rések, szőnyegek, csempék, könyvespolcok stb. tisztítására.
Csomag tartalma:
1 kézi porszívó1 portároló1 szűrő1 padlókefe1 kefe1 hosszú fúvóka1 teleszkópos rúd1 töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hosszú nyakú vezeték nélküli akkumulátoros porszívó K3D" című hirdetést látja. (fent)