Betöltés...

Livington TurboCut univerzális szeletelőgép

Ár: 12.990 Ft

Livington TurboCut univerzális szeletelőgép
univerzális szeletelőgép felxibilis pengével és ujjvédővelgyorsabban vág, mintha hagyományos konyhakést használnaOne-push rendszer - egyszerűen és könnyedén egy nyomással szeletelgyors, precíz és biztonságos az ujjvédőnek és a vágófelszerelésnek köszönhetőenideális gyümölcs, zöldség, kolbász, sajt stb. vágásához.3 késbeállítás vastag vagy finom szeletekhez, julienne vagy hasábburgonya vágáshozállítható vágási vastagság 0,5 - 8 mm közötttapadókorongokkal a szuper tapadásért a munkafelületenkönnyen összecsukható és helytakarékosan tárolhatóBPA-mentes és mosogatógépben moshatóhámozóval, pengevédővel, ujjvédővel, vágótölcsérrel, gyűjtőtartállyal és tisztítóeszközzel együtt
Pontos, gyors és biztonságos vágás
A Livington TurboCut egy kés sokoldalúságát és precízióját kínálja, mindamellett egy professzionális konyhai robotgép sebességét és teljesítményét ötvözi! Olyan kompakt, mint egy vizes palack, de olyan erős, hogy egyszerre egész narancsokat vághat vele - anélkül, hogy fel kellene vágnia!
Egyszerűen kezelhető
Varázsoljon gyors, finom, egészséges ételeket az egész család számára másodpercek alatt, sérülésveszély nélkül! A beépített pengeváltóban 3 vágómóddal és 8 különböző vastagsági beállítással rendelkezik, összesen 24 különböző vágási lehetőség közül választhat!
Helytakarékosan tárolhatja
A Livington TurboCut bármilyen fiókban elfér! Könnyedén összecsukható és nem foglal sok helyet konyhájában! 
Az eredmény: tökéletesen szeletelt ételek
Friss, házi készítésű zöldségtálak pillanatok alatt, vagy alakítsa át a nagyméretű burgonyát másodpercek alatt ízletes hasábburgonyává! A Livington TurboCuttal még a hagymát is pillanatok alatt felkockázhatja! Pontos, gyors, biztonságos gyalulás és vágás - mindez egy készülékben!
Termékleírás
Ne vesztegesse az idejét a régimódi aprítással, szeleteléssel és kockázással. Felére csökkentheti az aprítással járó munkát a vadonatúj Livington TurboCut készülékkel!
Varázsoljon gyors, finom, egészséges ételeket az egész család számára másodpercek alatt, sérülésveszély nélkül! A beépített pengeváltóban 3 vágómóddal és 8 különböző vastagsági beállítással rendelkezik, összesen 24 különböző vágási lehetőség közül választhat!
Szervírozzon friss, házi készítésű zöldségtálakat, készítsen tökéletes, egyenletes julienne vágásokat az egészséges szendvicsekhez és salátákhoz, vagy alakítsa át a nagyméretű burgonyát másodpercek alatt ízletes hasábburgonyává! A Livington TurboCuttal még a hagymát is pillanatok alatt felkockázhatja - gyakorlatilag könnyek nélkül!
A Livington TurboCut egy kés sokoldalúságát és precízióját kínálja egy professzionális konyhai robotgép sebességét és teljesítményét ötvözi, ráadásul bármilyen fiókban elfér. Olyan kompakt, mint egy vizes palack, de olyan erős, hogy egyszerre egész narancsokat vághat vele - anélkül, hogy fel kellene vágnia!
A TurboCut ugyanolyan gyorsan tisztítható, mint amilyen gyorsan vág. Egyszerűen öblítse le folyó víz alatt vagy tegye a mosogatógépbe.
Spóroljon időt és óvja az ujjait - a Livington TurboCut segítségével. Pontos, gyors, biztonságos gyalulás és vágás!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Livington TurboCut univerzális szeletelőgép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: