Betöltés...

Trifo-Lucy kamerával felszerelt intelligens robotporszívó felmosóval

Ár: 54.990 Ft

Trifo-Lucy kamerával felszerelt intelligens robotporszívó felmosóvalA TRIFO LUCY robotporszívó egy intelligens eszköz, amely a takarítás során több funkciót is ellát, és számos előnnyel rendelkezik.
3 az 1-ben:
A TRIFO robotporszívó a legújabb takarítási funkcióval is rendelkezik, elektronikusan vezérelhető vízszivattyúval és állítható, 3 szintű vízkibocsátással. A robotporszívó akár 2150 négyzetláb területet is képes kitakarítani egyetlen feltöltéssel, 120 percen át. A Z alakú takarítási útvonal hatékonyabb, mint a véletlenszerű útvonalakat követő robotporszívók, így teljesen tiszta házban élvezheted az szabadidődet
- Erős szívóteljesítmény:
A robotporszívó a piacon található legerősebb szívó teljesítménnyel rendelkezik. Amikor átváltasz a porszívó módra, ez a automatikus porszívó 4000 Pa erőteljes szívó teljesítményt biztosít, ami könnyen eltávolítja a port, az állatszőrt és a morzsákat a kemény padlókról, és könnyedén megbirkózik a szőnyegekkel is .
- Valós idejű videohívás és házvédelem:
A kamerával felszerelt robotporszívóval bárhol videóhívást kezdeményezhetsz , így láthatod a háziállatod helyzetét. A nappali és éjszakai kamerával és mozgásérzékelővel a Trifo robotporszívó segít védeni otthonodat, igy akár be tudod állítani hogy ha nem kívánt mozgás van a lakásodban riasztást küld közvetlenül a Trifo Home alkalmazásodra, amikor távol vagy.
- Intelligens akadálykerülés AI-val:
A robotporszívó két kamerával és fejlett reaktív AI akadálykerülés technológiával felismerheti otthonodban található 70 különböző tárgyat. A Lucy robotporszívó kikerüli az állati ürüléket és kisebb tárgyakat is azonosít pl kábel . Más robotporszívó nem ismerik fel az ilyen kis akadályokat. A ToF érzékelők segítségével a Lucy hatékonyabban tudja feltérképezni a házat, amikor veszélyzónákkal találkozik, például a lépcsőknél.Applikáción belül pedig be tudsz állítani NO GO zónákat- olyan helyeket ahová nem szeretnéd hogy a robotporszívó be menjen
- Háziállatok számára kialakítva:
A a robot porszívó keféje könnyen tisztítható igy nem kell aggódnod a háziállat szőrének eltávolítása miatt a kefétől. A robotporszívó automatikus légtisztítóval is rendelkezik, amely kellemes illattal porszívózza a padlót, valódi friss levegőt teremtve. Mindezek a tervezési elemek teszik a Lucy robotporszívót kifejezetten ideálissá háziállat tartók számára.
- App és hangvezérlés:
Állíts be virtuális határokat, tiltott területeket, vagy válaszd ki a takarítandó specifikus szobákat bárhol és bármikor az intuitív Trifo alkalmazásunk segítségével. Időzítheted a takarításokat, amikor senki nincsen otthon. Az Alexa segítségével hangparancsokkal is elindíthatod a takarítást. A robotporszívó és mop együttes használata könnyű az alkalmazás vagy hangvezérlés segítségével!
Mit tartalmaz a csomag:
A TRIFO-LUCY okos robotporszívót, töltő állomást, tápegységet, portartályt és víztartályt, mosókendőt, hengerkefét, magas teljesítményű szűrőt, oldalkeféket

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Trifo-Lucy kamerával felszerelt intelligens robotporszívó felmosóval" című hirdetést látja. (fent)