Betöltés...

Livington Sumo Slicer 3 az 1-ben forgódobos reszelő 2db

Ár: 17.990 Ft

Livington Sumo Slicer 3 az 1-ben forgódobos reszelő 2db
A Sumo Slicer szeletel, reszel, - finomra, vagy durvára-, 18-szor gyorsabban mint eddig.
Mindegy, hogy parmezános csirke, csokitorta kókuszreszelékkel, vagy más finom desszert készül, a Sumo Slicerrel minden lehetséges!A Sumo Slicer a kés precizitását és sokoldalúságát kombinálja a konyhagép gyorsaságával.Sumo Slicerrel hatalmas mennyiségű élelmiszert tud feldolgozni, pillanatok alatt.Felejtse el a kezelhetetlen gépeket, melyek hihetetlenül sok helyet foglalnak. Válassza a gyors, egyszerű és egészséges utat, az ízletes ételekhez.Az egészséges főzésnek nem kell bonyolultnak lennie! Másodperceken belül kész a friss, finom és egészséges étel.
Rögzítse a Sumo Slicert egy sima felületre, és vágjon, reszeljen le mindent, egyenesen a tálba. Szeletelje fel a hagymát könnyek nélkül. Gomba egy finom leveshez? Vagy paprika kell a pizzához?Cserélje ki a pengét durva reszelőre, és reszelje le hatalmas mennyiségű sajtot vagy a krumplit a tócsnihoz vagy varázsoljon mesés salátát.A titok a szuper éles, cserélhető acél pengékben rejlik.
A csomag tartalma:
2x Livington Sumo Slicer2x reszelőpenge2x ujjvédő2x aprító penge2x szeletelő penge2x hámozó

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Livington Sumo Slicer 3 az 1-ben forgódobos reszelő 2db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: