Betöltés...

Elektronikus mini mérleg

Ár: 1.990 Ft

A precíz, zsebméretű ékszermérleg olyan eszköz, amelyet bárki hasznosnak találhat. Az akár 200 grammos mérési tartomány és a nagy pontosság,  lehetővé teszi a legkisebb tárgyak professzionális mérését is. Az akár 200 grammos mérleget elemek (2 AAA elem) táplálják, és kompakt mérete (12x6,2x2 cm) azt jelenti, hogy bárhová magával viheti. Az akár 200 g -os mérleg hasznos füllel rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást, és megvédi mind a kijelzőt, mind a készüléket a sérülésektől. A kis zsebméret skála lehetővé teszi az apró tárgyak, például ékszerek és drágakövek mérését a legnagyobb pontossággal.
A 6 különböző mérőegységgel (g, oz, ozt, dwt, ct, gn) a skálák univerzálisak. A kisméretű, akár 200 g -os mérleg nagyon jól olvasható, megvilágított kijelzővel rendelkezik, amely sokkal könnyebben le tudja olvasni a mért tömeget.
A mérlegek automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkeznek. A skála automatikusan kikapcsol, ha 3 percnél hosszabb ideig nem használja, ami garantálja az akkumulátor hosszabb élettartamát.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektronikus mini mérleg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: