Betöltés...

ARISTON Lydos Plus 100V EN EU ERP 100 literes villanybojler

Ár: 98.891 Ft

Az Ariston Lydos Plus elektromos vízmelegítő egyesíti az elődjei összes előnyét, és plusz funkciókat nyújt a felhasználóknak. Heti program, WaterPlus technológia ami akár 16%-al több forró vizet biztosít mint egy átlagos bojler, és ECO EVO funkció az energiamegtakarítás jegyében.

Programozható Lydos Plus 100 literes villanybojler

Az Ariston Lydos plus villanybojlerek heti programozási lehetőséget kínálnak, napi 2 fűtési ciklussal. Így tökéletesen beállítható, hogy a bojler a vizet a csúcsidőszakokra melegítse fel. A reggeli és az esti időszakokban így mindig rendelkezésre tud állni a forró víz.

WaterPlus technológia a több melegvízért

Az Ariston saját, szabadalmaztatott megoldását építette az összes Lydos villanybojlerbe. A melegvizet így sokkal jobban hasznosítja a készülék, mint egy átlagos vízmelegítő. A technológia a bojlerbe érkező hidegvizet lent tartja a tartály alján, így 16%-al több meleg víz áll rendelkezésre minden fürdésnél.

Hogyan takarít meg energiát a Lydos Plus bojler?

A készülék figyelembe veszi a felhasználói szokásokat, és ennek tekintetében melegíti a vizet. Akkor melegít, és annyit, amennyire a felhasználónak általában szüksége van. Ezt a technológiát ECO EVO funkciónak nevezik, és akár 14%-os energiamegtakarítás érhető el egy átlagos bojlerhez képest.

Készenléti energiahasználat

A Lydos Plus 100 literes villanybojler képes folyamatosan előre beállított hőfokon tartani a vízhőmérsékletet. Ahhoz, hogy a hőmérséklet például folyamatosan 65 °C legyen, a vízmelegítő 1.56 kWh-t fogyaszt 24 óra leforgása alatt.

Tartós és elegáns burkolat

A készülék külső burkolata jól optimalizált műanyag, kialakítása pedig úgynevezett "harmonikus hullám". Belülről pedig titánium zománcozott tartály és nagyméretű magnézium-anód biztosítja a tartós és stabil működést. Nincs korrózió, és nincs vízkő ami csökkentené a teljesítményt.

Intuitív kezelőfelület

A digitális kijelzőn beállítható a vízhőmérséklet, a különböző funkciók és a heti programozás. Olvasható a rendelkezésre álló zuhanyok száma, és a beállított hőmérséklet eléréséig szükséges várakozási idő. Modern megjelenés, pontos számokkal jelzett a víz hőmérséklete.



Hány főt képes ellátni forró vízzel?

A 100 literes bojler normál felhasználás mellett 2 maximum 3 fő ellátásra alkalmas kényelmesen. A fogyasztás viszont jelentősen változhat a felhasználói szokások szerint.

Kiváló környezetbarát hőszigetelés

A Lydos villanybojlerek hőszigetelése rendkívül masszív, prémium minőséget képvisel. Környezetbarát ciklopentán alapanyagból készül, így csökkentve az ökológiai lábnyomát.

Milyen gyakran szükséges takarítani egy elektromos vízmelegítőt?

Az Ariston termékcsalád esetében éves karbantartás szükséges a bojlereken, amelyet szakember végez. Ez azért is fontos, hogy a kiterjesztett garancia életben maradjon a készülékre. A vízkőlerakódás jelentősen ronthat a teljesítményen és a hatékonyságon, így semmiképp sem ajánlott kihagyni. Arról, hogy miért kiemelkedően fontos a bojler tisztán tartása, a bojler vízkőtelenítés cikkünkben olvashat többet.

Villanybojler jellemzők



ECO EVO Funkció - akár 14%-os energiamegtakarítás

WaterPlus technológia - akár 16%-al több forróvíz

Kijelzi a beállított hőmérséklet elérésééig szükséges időt

Heti programozási funkció, akár napi 2 fűtőciklussal

Vakáció funkció hosszabb távollét esetére

Zuhanykész funkció - a villanybojler jelzi ha az első zuhany rendelkezésre áll

Megfelel a legszigorúbb ESHW-szabályozásnak

Érintőképernyős digitális kijelző

Kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát

Nagyméretű magnézium anód a korrózió ellen

Zomnácozott titánium tartály ami meggátolja a vízkövesedést

Prémium minőségű és masszív szigetelő anyag ami környezetbarát




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ARISTON Lydos Plus 100V EN EU ERP 100 literes villanybojler" című hirdetést látja. (fent)