Betöltés...

TCHIBO Cafissimo Pure Kapszulás Kávéfőző - Fekete

Ár: 39.710 Ft

Az új Cafissimo PURE mindennel rendelkezik, ami a Tchibo-tól megszokott kiváló minőségű kávé elkészítéséhez szükséges: három gomb és három gőznyomás-fokozat a tökéletes eszpresszóhoz, caffè crema-hoz és filterkávéhoz – vagy akár teához – egyetlen gombnyomásra.A szabadalmaztatott, három gőznyomás fokozatú rendszernek köszönhetően minden kávé a megfelelő nyomásszinttel készül el. Letisztult formájának köszönhetően ez a Cafissimo készülék tökéletes választás bármely konyhához.
A Cafissimo PURE előnyeiTökéletes eszpresszó, caffè crema és filterkávé – vagy akár tea – egyetlen gombnyomásraBeépített kapszulatartó 6 kapszuláhozLevehető csepptálca – így bögrét és poharat is használhat hozzáKivehető, 1 literes víztartályLevehető kávékifolyó, mely így tökéletesen tisztíthatóA kiválasztott ital mennyisége egyedileg programozhatóEnergiahatékonyság a be-/kikapcsoló gombnak, illetve a 9 perces lekapcsoló funkciónak köszönhetőenBeépített vízkőmentesítő funkcióMéretek (kb.): h: 360mm x sz: 154mm x m: 272mmAz energiahatékony Cafissimo PURECafissimo kávéink mind 100%-ig ellenőrzött, fenntartható termesztésből származnak. És ha már a fenntarthatóságról van szó: nem csak a kávéink esetén biztosítjuk a magas színvonalat, hanem kapszulás kávéfőzőinknél is. Termékeink kifejlesztésénél például mindig figyelünk a környezetbarát kialakításra és az optimális energiafelhasználásra. 
A Cafissimo PURE automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol körülbelül 9 percnyi inaktivitást követően. Ebben az állapotban nagyon alacsony az energiafogyasztás (< 0,5 W). Ez azt jelenti, hogy a Cafissimo PURE egy gombnyomással biztosítja az energiatakarékos kávézás élményét.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TCHIBO Cafissimo Pure Kapszulás Kávéfőző - Fekete" című hirdetést látja. (fent)