Betöltés...

Sencor Konyhai robotgép STM3730SLEUE3

Ár: 48.099 Ft

A Sencor STM 3730SL-EUE3 konyhai robotgép tökéletes társ a konyhájának. A robotgép nagy 4 literes rozsdamentes acél táljában, nagyobb mennyiségű tészták, krémek készítésére is alkalmas. A csomag tartalmát is képező 4 különböző cserélhető fejeknek köszönhetően lehetővé teszik a tökéletesen felvert tejszínhab vagy könnyű tojáshab elkészítését, de a dagasztás, illetve könnyű tészták elkészítése sem okoz neki gondot. A Sencor Smart Power & Energy rendszer biztosítja az optimális fordulatszámot.







SENCOR SMART POWER & ENERGY TECHNOLÓGIA



Egy konyhai robotgép esetén a sebesség minősége kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményekhez. A Sencor Smart Power & Energy Technológia ezt hivatott szolgálni. Egy lassú indítással kezdve Ön válaszhatja ki a hat különböző fokozatból a legmegfelelőbbet, egy manuálisan vezérelhető háttérvilágítáással is rendelkező gomb segítségével.







INTELLIGENS LED VILÁGÍTÁS



Minden munkafolyamat tökéletes fényviszonyok mellett ellenőrizhetőek. A forgófej részhez épített világítás minden alkalommal segítségére lesz amikor elindítja a készüléket.







MINŐSÉGI KIEGÉSZTŐK



Egy 4 literes fogantyúval ellátott rozsdamentes acél edényben akár 1,6 kg tésztát is feldolgozhat. A tál kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely tartós, és ideális mindenféle alapanyag feldolgozására és mosogatógépben mosható. A keverőtálhoz tartozik egy átlátszó fedél is, minden folyamat, az átlátszó fedélen keresztül nyomonkövethető, és további összetevőket adhat hozzá az erre kialakított nyíláson keresztül.



BOLYGÓMŰVES MŰKÖDÉSI ELV



A Sencor egyedülálló bolygóműves rendszere lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog.







BIZTONSÁG MINDENEK ELŐTT



A Sencor három biztonsági funkcióval szerelte fel a készüléket, amelyek garantálják a biztonságos kezelést még a legnagyobb teljesítmény mellett is. Biztonsági reteszek, csúszásgátló talpak és túlmelegedés elleni védelem.



 



JELLEMZŐK:



Nagyteljesítményű motor, 1000 W



Sencor Smart Power & Energy – biztosítja az optimális fordulatszámot



4 l-es rozsdamentes acél edény, térfogat skálával



4 keverőszár: dagasztáshoz, habveréshez és könnyű tészták keveréséhez



Speciális FLEXI keverő a finom tésztákhoz és krémekhez



A speciális FLEXI habverővel egy tojás is kikeverhető 



LED világítás a keverő edénynél



 



TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:



Teljesítmény: 1000 W



Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz



Hálózati kábel hossza: 1,0 méter



Sebességfokozatok száma: 6



Zajszint: 86dB



Edénnyel:     305 x 360 x 160 mm


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sencor Konyhai robotgép STM3730SLEUE3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: