Betöltés...

HiBREW török kávégép

Ár: 31.590 Ft

Szereted a török ​​kávé jellegzetes, erős ízét? Egy kis HiBREW kávéfőző nélkülözhetetlen lesz konyhájában! Segítségével könnyedén készíthet forró, aromás italt. A rozsdamentes acélból készült fűtőelem gyors felfűtést tesz lehetővé, egy speciális LED jelző pedig mutatja a készülék állapotát. A géphez könnyű, kivehető kávéfőző is tartozik.

Aromás török ​​kávé

A hagyományos török ​​kávét több száz éve ismerik a világon. Jellegzetes, gazdag íze és csodálatos illata jellemzi. A HiBREW kávéfőzővel könnyedén elkészítheti otthon! A készülék nagyon gyorsan felmelegszik, és az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően a legjobbat hozza ki a babból. Nem kell sokat várnia a csésze serkentő, aromás italra!

Egyszerű működés

A kávéfőző gép használata rendkívül egyszerű. Csak öntse a kávét a kancsóba, majd öntsön bele vizet, ügyelve arra, hogy ne lépje túl a MAX vonalat. Ezután helyezze a kancsót a kávéfőzőbe, dugja be, és nyomja meg a gombot az indításhoz. Amikor a kávé elkészült, a gép automatikusan leáll, és a LED jelzőfény kialszik. Ezenkívül egy speciális szonda figyeli a vízszintet.

Kivehető kancsó

A török ​​kávé fogyasztása még szórakoztatóbb lett. A kávéfőző kivehető 250 ml-es kannával van felszerelve. Például leteheted az asztalra, hogy bármikor elérhesd és tölts magadnak egy forró italt. A kényelmes fogantyú biztosítja a kényelmes használatot. A kancsó nagyon könnyű és egyben tartós is. Jó szolgálatot tesz még sokáig!

Műszaki leírás:

Gyártó: HiBREW
Modell: CM1179_EU
Kancsó kapacitása: 250 ml
Méretek: 280 x 145 mm
Szín: Fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HiBREW török kávégép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: