Betöltés...

Elektromos takaró 150 x 170 cm puha/kényelmes/meleg, Poliészterből készült, Csillagmintás, Teljesítmény 60 W, Távirányító, 2 állítható fűtési fokozat, Kék/Fehér

Ár: 14.367 Ft

Elektromos takaró 150 x 170 cm puha/kényelmes/meleg, Poliészterből készült, Csillagmintás, Teljesítmény 60 W, Távirányító, 2 szabályozható fűtési lépés, Kék/Fehér
 
Az elektromos takaró tökéletes társ a hideg téli estéken vagy olyan pillanatokban, amikor különleges és kellemes hőkomforttal szeretne pihenni.
 
Nagyvonalú méretek: 150 x 170 cm-es méretével ez az elektromos takaró bőséges helyet kínál a csomagoláshoz és a kényelem érzéséhez, függetlenül a méretétől vagy a helytől.
 
Puha, kényelmes és meleg: A kiváló minőségű poliészterből készült takaró rendkívül puha és kényelmes tapintású, kellemes melegérzetet nyújt, amely segít ellazulni és úgy érezni, hogy a kényelem felhője borítja.
 
Csillagmintá: A takaró kialakítása vidám csillagmintával játékos és dekoratív elemet ad, így ez az elektromos takaró kellemes kiegészítővé válik minden hálószobában vagy nappaliban.
 
60 W-os teljesítmény: A 60 wattos elektromos takaró gyorsan és egyenletesen felmelegszik, azonnali meleget és maximális kényelmet biztosítva használat közben.
 
Távirányító: A mellékelt távirányítóval könnyen és kényelmesen beállíthatja a takaró hőszintjét és funkcióit anélkül, hogy fel kellene kelnie, vagy ki kellene mozdulnia az ágyból vagy a kanapéból.
 
2 állítható fűtési fokozat: Az elektromos takarónak két állítható fűtési fokozata van, így kiválaszthatja a kívánt hőszintet az Ön preferenciái és a környezeti hőmérséklet szerint.
 
Vonzó szín: A kék és fehér kombinációban kapható elektromos takaró tökéletesen illeszkedik bármely szoba dekorációjába, és egy csipetnyi színt és stílust kölcsönöz.
 
Összefoglalva, a nagyvonalú, puha és kényelmes elektromos takaró ideális megoldás a meleg és kényelmes kényelem élvezetére hideg téli napokon és éjszakákon. Az olyan funkciókkal, mint a távirányító és az állítható fűtési lépések, ez az elektromos takaró teljes irányítást és személyre szabott fűtési élményt nyújt.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos takaró 150 x 170 cm puha/kényelmes/meleg, Poliészterből készült, Csillagmintás, Teljesítmény 60 W, Távirányító, 2 állítható fűtési fokozat, Kék/Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: