Betöltés...

Philips HU3916/10 3000 series Párásító Fehér-aranyrózsa

Ár: 63.420 Ft

Tulajdonságok:

Segít fenntartani a bőr nedvességét, és segít a viszketés csökkentésében
A NanoCloud technológia természetes, higiénikus párologtató folyamatot használ az optimális teljesítmény érdekében. A készülék beszívja a száraz levegőt, majd tiszta, nanoméretű vízmolekulákat juttat a levegőbe, így párásított levegő áramlik a helyiségbe. Segít fenntartani a bőr nedvességét, és csökkenti a viszketést (különösen a téli hónapokban).

A tiszta, nanoméretű molekulák nem hagynak fehér vagy nedves foltokat
360°-os kialakításának köszönhetően a párásító egyenletesen oszlatja szét a párásított levegőt a helyiségben, megakadályozva a nedves foltok kialakulását a padlón és más felületeken. A NanoCloud technológia csökkenti annak kockázatát, hogy az ásványi anyagok elterjedjenek a levegőben, ezáltal megakadályozza, hogy a bútorokon és más felületeken fehér foltok alakuljanak ki.

Alvó üzemmód: a levegő csendes, mégis hatékony párásítására tervezve
Az egyedülálló tervezésű speciális alvó üzemmód minimális zajszintet használva teszi lehetővé a levegő párásítását, így az éjszaka folyamán csendesen, mégis hatékonyan működik.

A 3 páratartalom-beállítás 40–60%-os optimális nedvességtartományt biztosít
A párásítási beállítások lehetővé teszik a páratartalom pontos szabályozását. A maximális kényelem érdekében 40, 50 és 60 százalékos páratartalom közül választhat.

Valós idejű páratartalom-visszajelzés
A digitális kijelző számszerűen és valós időben mutatja a páratartalom-visszajelzést, valamint a vízszint, az időzítő és az üzemmódok mutatóit. Párásítás mértéke: 300 ml/ó Szoba mérete: akár 45 m2-re Zajszint: >33 dB Visszajelzés a levegőminőségről: számozás szerint Ventilátorsebesség: 3 időzítés: 1-9 óra Páratartalom-érzékelő Automatikus és Alvó mód Víztartály: 3 liter Energiaellátás: 25 W A kezelőpanel típusa: érintőpanel A készülék anyaga: műanyag A termék mérete (Ho x Szé x Ma): 250 x 250 x 375 mm A csomagolás méretei (H x Sz x M): 311 x 311 x 422 mm Készülék tömege: 2,61 kg Tömege, a csomagolással együtt: 3,73 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips HU3916/10 3000 series Párásító Fehér-aranyrózsa" című hirdetést látja. (fent)