Betöltés...

Midea MF100W70/W-HU 7 kg-os Slim mosógép

Ár: 129.273 Ft

Termék leírása:

Egy modern és hatékony mosógépre vágyik otthonába? Akkor a Midea MF100W70/W-HU D modellje tökéletes választás lehet Önnek! Ez a 7 kg-os fehér mosógép remek teljesítménnyel rendelkezik, és számos olyan funkcióval van ellátva, amelyek megkönnyítik a mindennapi mosás folyamatát.

Energiahatékonyság és kapacitás:

Az MF100W70/W-HU D mosógép D energiaosztályba tartozik, így környezettudatosan használhatja anélkül, hogy a mosási teljesítményt kockáztatná. A mosógép 7 kg-os kapacitása azt jelenti, hogy nagyobb ruhadarabokat, például takarókat és ágyneműket is könnyedén moshat.

Személyre szabott mosási beállítások:

Az állítható centrifuga és hőfok segítségével Ön ellenőrzése alatt tarthatja a mosás intenzitását, és biztos lehet benne, hogy az Ön igényeinek megfelelően mos. A Lunar Dial kék LED kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti a mosási folyamatot.

Sokoldalú programok:

Az MF100W70/W-HU D mosógép több mint 15 programmal rendelkezik, köztük a Nap 45', Gyors 15', Sport, Farmer, Pamut, ECO, Szintetikus, Gyapjú, Kevert szálas, Öntisztító programokkal. Az automata vízadagolás és a túlfolyás elleni védelem garantálja a biztonságos működést.

Kényelmi funkciók:

Az indításkésleltetési funkcióval Ön beállíthatja, hogy mikor kezdődjön el a mosás, így Önnek nem kell megvárnia a mosógép befejezését. A programfutás-követés funkcióval pedig nyomon követheti a mosási folyamatot. A gyerekzár megakadályozza, hogy gyermekei balesetet okozzanak a mosógép használata közben.

 

Összefoglalva, az MF100W70/W-HU D mosógép a kiváló teljesítmény, a sokoldalú programok, az állítható beállítások és a kényelmi funkciók kombinációjával kiváló választás lehet az Ön számára. Ráadásul magyar nyelvű kezelőpanellel rendelkezik, így a kezelése még könnyebbé válik.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Midea MF100W70/W-HU 7 kg-os Slim mosógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: