Betöltés...

Tisztító rendszer Ultraszűrés 5 fokozatú lúgos HIDLY, PP, UDF, CTO, UF, T33, fehér

Ár: 23.331 Ft

Üdvözöljük a tisztaság és frissesség világában a HIDLY új, ötfokozatú ultraszűrő tisztítórendszerével! Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt az innovatív terméket, amely a közönséges vizet egészséges és élénkítő hidratációs forrássá alakítja.

HIDLY 5 fokozatú lúgos ultraszűrő tisztítórendszerünk fejlett technológiát alkalmaz a szennyeződések, vegyszerek és szennyeződések eltávolítására a csapvízből. A rendszer minden szakaszát úgy tervezték, hogy biztosítsa a hatékony tisztítást és a kiváló vízminőséget.

Rendszerünk első fokozata a részecskeszűrő (PP), amely eltávolítja a nagy üledékeket, például a homokot és a szennyeződést, hogy megvédje a későbbi lépéseket és meghosszabbítsa a szűrő élettartamát.

A második szakasz a szemcsés aktív szén (UDF) szűrő, amely elnyeli a vegyi anyagokat, klórt, kellemetlen szagokat és egyéb szerves szennyeződéseket, tiszta vizet adva kellemetlen ízek nélkül.

A harmadik fázist a sűrített aktív szén (CTO) szűrő biztosítja, amely folytatja a klór, vegyi anyagok és egyéb szerves szennyeződések eltávolításának folyamatát, frissen és ízletesen tartva a vizet.

A negyedik szakasz az ultraszűrő (UF) rendszer, amely félig áteresztő membránt használ a baktériumok, vírusok, protozoonok és más nagy részecskék csapdázására. Ez biztosítja a rendkívül hatékony tisztítást és a tiszta, biztonságos fogyasztást.

Az utolsó szakasz az utókezelő szűrő (T33), amely hasznos ásványi anyagokat ad a vízhez, lúgos egyensúlyt teremtve és egészséges, élénkítő vizet adva.

Elegáns kialakításunk és a HIDLY rendszer fehér színe tökéletesen illeszkedik bármely konyhába vagy munkaterületbe. Szilárd szerkezettel és kiváló minőségű anyagokkal ez a tisztítórendszer tartós és idővel tart.

Az egészségre gyakorolt nyilvánvaló előnyök mellett a HIDLY rendszer kényelmet és gazdaságosságot is kínál. Többé nem kell palackozott vizet vásárolnia, vagy külön szűrőket telepítenie a csaptelepre. Ezzel a fejlett tisztítórendszerrel mindig friss, tiszta és finom víz lesz kéznél.

Összefoglalva, a HIDLY 5 fokozatú lúgos ultraszűrő tisztító rendszerünk kiváló választás azok számára, akik szeretnék javítani vízminőségüket és élvezni az egészséges hidratálást. A fejlett technológiának és a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően ez a rendszer minden nap elhozza Önnek azt a frissességet és tisztaságot, amelyet megérdemel.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tisztító rendszer Ultraszűrés 5 fokozatú lúgos HIDLY, PP, UDF, CTO, UF, T33, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: