Betöltés...

Vákuumszivattyú élelmiszer vakuumzacskóhoz

Ár: 2.290 Ft




A vákuumszivattyú olyan eszköz, amely hosszabb ideig tartja frissen a termékeket. Érdemes bevinni a konyhába, ha törődünk az egészséges termékekkel.
A funkcionális és praktikus vákuumszivattyú lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerűen és gyorsan elkészítsük a mindennapi ételeket - reggelit, ebédet, vacsorát, ételt kirándulásokhoz és turisztikai expedíciókhoz. Az olyan eszközök mellett, mint a mikrohullámú sütő, sütő, tűzhely vagy kenyérpirító, a konyhának rendelkeznie kell vákuumcsomagoló berendezéssel.
Az élelmiszer vákuumszivattyú egy olyan eszköz, amelyet mindenki értékelni fog, aki akár ötszörösére szeretné meghosszabbítani a termékek frissességét. Száraz és nedves termékekhez egyaránt tökéletes. A vákuumcsomagolás pénzt takarít meg, nem fogjuk pazarolni az élelmiszert, mert tovább jó lesz fogyasztásra. Ezenkívül sokkal több hely lesz a hűtőszekrényben.







A vákuumszivattyú működése nagyon egyszerű. Alapvető funkciója a fóliatasak belsejében lévő levegő beszívása és ezáltal az élelmiszerek vákuumban történő lezárása. Az élelmiszerek ilyen módon történő csomagolása meghosszabbíthatja azok eltarthatóságát és eltarthatóságát. A legtöbb friss zöldség körülbelül 5 napig eltartható a hűtőszekrényben, a vákuumcsomagolt zöldségek akár 20 napig is elállnak. A hermetikusan lezárt hús akár két évig is eláll a fagyasztóban. A vákuumzacskókba csomagolt hús fűszerei sokkal jobban behatolnak a húsba. Így az íze jobb és kifejezettebb lesz.







Csak csomagolja a termékeket egy kiválasztott edénybe vagy zsinóros zacskóba, és használja a vákuumszivattyú egyik gombját a levegő kiszívására.
A vákuumzacskók használhatók sous-vide főzéshez, azaz a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékletű vízfürdőben, levegőhöz való hozzáférés nélkül. Így készíthet húst, halat, zöldséget, valamint gyümölcsöt és desszerteket - a belőlük készült ételek rendkívüli ízűek, lédúsak és rendkívül aromásak.







A szivattyú a piacon kapható legtöbb vákuumzsákhoz és dobozhoz illeszkedik.






A VÁKUUMCSOMAGOLÁS ELŐNYEI:


Frissebb termékek hosszabb ideig
Több hely a hűtőben
Jobb ízű húsok
Pénzt takarít meg
Kényelem
Az így becsomagolt élelmiszerek utazásra vihetők



TULAJDONSÁGOK:





Anyaga: műanyag
Az élelmiszerek hosszabb eltarthatósága
Megakadályozza a szagok bejutását
Tápellátás: beépített akkumulátor
Töltés USB kábelen keresztül (tartozék)
Teljesítmény: 3W
Névleges teljesítmény: 5V
Feszültség: 5V DC
Tápkábel hossza: 45 cm
Szívónyílás átmérője: 2,5 cm
Tömítés
Szín: fehér


MÉRETEK:






Magasság: 9,5 cm
Szivattyú átmérője: 5 cm
A tömítőlyuk átmérője: 2,5 cm
Lyuk átmérője tömítéssel: 4 cm






Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vákuumszivattyú élelmiszer vakuumzacskóhoz" című hirdetést látja. (fent)