Betöltés...

KOSPEL SWPC 300 literes zománcozott melegvíztároló hőszivattyúhoz 1 csőkígyóval párazárt szigeteléssel

Ár: 582.758 Ft

Kospel melegvíztároló párazárt szigeteléssel fűtési és hőszivattyús rendszerekhez. Elektromos fűtőbetéttel kiegészíthető a tároló, így alternatív fűtési mód is rendelkezésre áll ha a melegvíz ellátás szervizre szorul.

KOSPEL SWPC 300 literes zománcozott melegvíztároló hőszivattyúhoz 1 csőkígyóval párazárt szigeteléssel Megbízható HMV tárolóA Kospel indirekt tárolókat használati melegvíz készítéséhez alkalmazzák. Ezek a tartályok nem rendelkeznek közvetlen hőtermelő egységgel pl. gázégő vagy elektromos fűtőszál, egy csőspirálos hőcserélőn keresztül a fűtési rendszer vize melegíti fel a használati melegvizet indirekt módon. Álló kivitelben gyártják, a tárolók kiegészítő elektromos fűtőbetéttel láthatók el, a fűtés szezonon kívüli üzemelteléshez, amennyiben erre igény van. A nagy teljesítményű csőspirálos hőcserélő gyors felfűtést tesz lehetővé az alacsony előremenő víz hőmérsékletű hőforrásokkal összekapcsolva (pl hőszivattyú).Magas hatékonyságA párazárt szigetelésnek hála a tároló hatékonyan csökkenti a hőveszteséget, ezzel növelve a hatékonyságot. A PUR (poliuretán) szigetelőanyagok jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, és segítenek minimalizálni a hőátbocsátást a tároló környezetébe. A szigetelés párazárt tulajdonságainak köszönhetően a nedvesség nem tud könnyen áthatolni rajta. Megnövelt hőcserélő felületA Kospel melegvíztároló közel sem átlagos. A fűtéshez használt spriáltekercs is a klasszikus tárolókhoz képest kétszer nagyobb. Ez azt jelenti, hogy a tekercs a tartály teljes magasságában helyezkedik el. A hőátadás így sokkal hatékonyabb, a melegvíz-előállítás gyorsabb, több hőt ad át a tekercs, rövidebb idő alatt, és a melegvíz kapacitás is megnő. Hosszan tartó melegvíz ellátásA tárolók belsejét zománc réteggel vonták be, ami egy erős és tartós bevonat. A zománcozott belső felület előnyei közé tartozik a korrózióállóság és a kémiai ellenállóképesség. Emellett a felület sima és nem porózus, ami megkönnyíti a tisztítást és csökkenti a vízkőlerakódás kialakulását.Változatos kialakítású melegvíztárolókA tárolók változatos méretben, padlón álló, vagy falra telepíthető és akár fekvő elhelyezéssel is elérhetőek. Leggyakrabban az egy csőkígyóval ellátott HMV tárolók kerülnek beszerelésre a háztartásokban, de előfordulnak 2 csőkígyós verziók is. Ezek akkor kerülnek beépítésre ha nem csak gázkazánnal szeretnénk a tárolót fűteni, hanem alternatív fűtési megoldást is igénybe szeretnénk vennni, mint például a szolár rendszer, de akár még egy vegyes tüzelésű kazán is szóba jöhet. Egyszerű kezelésA Kospel melegvíztároló esetében lehetőségünk van az elektromos fűtőbetétet utólag beszerelni, így biztosítva a melegvíz ellátást. Rendkívül hasznos funkciója ez a tárolónak, hiszen ha nem áll rendelkezésre más fűtési lehetőség (pl kazán), akkor is biztosítja a melegvizet. Az elektromos fűtőbetét beépítése általában szakértelmet igényel, ezért javasolt egy szakember bevonása, hogy megfelelően és biztonságosan történjen a beépítés. Melegvíztároló jellemző Zománcozott belső felület Hőszivattyúval kompatibilis Elektromos fűtőbetét beépítési lehetőség 67 mm párazárt PUR szigetelés Dupla csőspirál

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "KOSPEL SWPC 300 literes zománcozott melegvíztároló hőszivattyúhoz 1 csőkígyóval párazárt szigeteléssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: