Betöltés...

HAJDU IDE 100F ErP Sztea 100 literes fali indirekt tároló PUR szigeteléssel, 1 csőkígyóval

Ár: 217.999 Ft

A Hajdu IDE F ErP Sztea indirekt fűtésű HMV tárolóban STEATITE kerámia fűtőbetét található. Ez a fűtőbetét sokkal jobban ellenálla vízkőnek, ezáltal takarékosabb felfűtést biztosít. További előnye, hogy a szervízelési költség jelentősen csökken. A bojlerbe épített hőcserélőre alternatív hőtermelő köthető, így akár napkollektorral, vagy más megújuló energiaforrással is felfűthető.



HAJDU IDE 100F Sztea 100 literes fali indirekt tároló PUR szigeteléssel, 1 csőkígyóval



Megbízható HAJDU indirekt tárló

A Hajdu indirekt tárolókat használati melegvíz készítéséhez alkalmazzák. Ezek a tartályok rendelkeznek közvetlen hőtermelő egységgel. Elektromos STEATITE fűtőbetét található a tárolóban. A tároló nagy előnye, hogy egy csőspirálos hőcserélő is beépítésre került amin keresztül a fűtési rendszer vize, vagy egy napkollektoros rendszer, de akár egy vegyestüzelésű kazán is melegítheti a bojlerben lévő vizet indirekt módon. Falra szerelhető és álló kivitelben gyártják, egy hőcserélő csőkígyóval. A tárolóban található elektromos fűtőbetét lehet akár másodalgos felfűtési lehetőség a fűtés szezonon kívüli üzemelteléshez. A csőspirálos hőcserélő gyors felfűtést tesz lehetővé.

A bojleren elhelyezett külső hőfokbeállító tekerőgomb az elektromos fűtőbetétet szabályozza. 80°C -ig állítható a vízhőfok a bojlerben.



Strapabíró kemény vizekkel szemben is

A Hajdu Sztea indirekt tárolók belső felülete tűzzománcozott, így olyan területeken is problémamentesen alkalmazható ahol keményebb a víz. A hőcserélő csőkígyó szintén tűzzománcozott acélcsőből készült, illetve atkív magnéziumos anódós korrózió védelemmel rendelkezik a tároló.



A tároló jellemzői



Szteatios (kerámia) fűtőtest

Maximális üzemi hőmérséklet 80 °C

Elhelyezés: Fali

Elrendezés: Függőleges

Funkció: Indirekt fűtésű tárolós vízmelegítő

Energiaosztály: C

Állítható hőmérséklet szabályzó gomb

Jobbos bekötési lehetőség

Biztonsági szelep nem tartalma a csomagnak

Párazárt PUR szigeteléssel





Sok évtizedes gyártói tapasztalata a márkának összeforrt a megbízhatóság és a tartósság fogalmával. 2 év teljes körű garancia és 10 év tartály garanciával.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HAJDU IDE 100F ErP Sztea 100 literes fali indirekt tároló PUR szigeteléssel, 1 csőkígyóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: