Betöltés...

Concept Neptun Kombi 80 villanybojler csőkígyóval, jobbos bekötésű

Ár: 167.145 Ft

Concept Neptun villanybojler beépített hőcserélő csőkígyóval, melyre bármilyen alternatív hőtermelő ráköthető. Napkollektor, vegyestüzelésű kazán, de akár vízteres kandalló is alkmas a bojler felfűtésére. 2 év teljes körű +3 év tartály garanciával és gyors szállítással.

Concept Neptun Kombi 80 villanybojler csőkígyóval, jobbos bekötésű Villanybojler és indirekt tároló egybenA Concept Neptun kombi vízmelegítő ötvözi az elektromos bojlerek és az indirekt tárolók előnyeit. Fűtési szezonban a kazán által készített fűtési vízzel állítja elő a használati melegvizet, fűtési szezonon kívül pedig a beépített elektromos fűtőszál segítségével. A termék többféle kivitelben elérhető méret illetve a bekötés irányának függvényében. Ha szeretne egy komplex megoldást a használati melegvíz előállítására, akkor a Concept Neptun kombi tárolós vízmelegítője a megfelelő választás. Két oldali bekötési lehetőségA Neptun bojlereket megkülönböztetjük attól függően, hogy milyen irányból köthető be a bennük lévő csőspirál. Ez alapján jobbos és balos bekötés lehetséges. Ha szemben állunk a bojlerrel és azt szeretnénk, hogy a jobb oldalon legyenek csőspirál kiállások, akkor a jobbos készüléket kell választani. Ellenkező esetben a balost értelemszerűen. Arra figyeljünk, hogy a csőspirál bekötéséhez legyen elegendő hely. Ha túl közel vannak a spirál csonkok az oldalfalhoz, akkor nem biztos, hogy kényelmesen hozzáférünk szereléskor, ezért legalább 30-40 cm helyet hagyjunk el a faltól a bekötéshez. A termék tulajdonságai Hegesztéssel 1,5 mm vastagságú acéllemezből készült Falra szerelhető 1 hőcserélős indirekt fűtésű melegvíz-tároló, elektromos fűtőbetéttel Zománcozott belső felület(DIN 4753 szerint 150 µm vastagságú) Porlakk bevonatú acéllemez burkolattal ellátott, 40 mm vastag freonmentes poliuretán szigetelés Maximális üzemi hőmérséklet 100 °C Rendelhető a hőcserélő csatlakozócsonkjainak elhelyezkedése szerinti jobbos illetve balos kivitelben Funkció: Kombi elektromos tárolós vízmelegítő Hőcserélők száma: 1 hőcserélő

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Concept Neptun Kombi 80 villanybojler csőkígyóval, jobbos bekötésű" című hirdetést látja. (fent)