Betöltés...

Shark S6005EU Klik n' Flip Padló- és Kézi Gőztisztító

Ár: 44.490 Ft

FONTOS!: Alkalmi használt bemutató darab, jó állapotban, minden kiegészítőjével, kivéve a képen jelölt rongyok.

Shark S6005EU padló- és kézi gőztisztító, 1200W teljesítménnyel, intelligens gőzszabályozással, kemikália-mentes tisztításhoz. Szürke/fehér színben, 5 tartozékkal.



FONTOS!: Alkalmi használt bemutató darab, jó állapotban, minden kiegészítőjével, kivéve a képen jelölt rongyok.

A Shark S6005EU egy innovatív gőztisztító, amely átalakítható padlótisztítóból kézi tisztítóvá, lehetővé téve ezzel a kemény padlófelületek, konyhai pultok, ablakok, fürdőszoba csempék és zuhanyzó falak egyszerű tisztítását. A 1200 wattos teljesítmény és a 15 perces autonómia biztosítja, hogy a tisztítási feladatok gyorsan és hatékonyan elvégezhetőek legyenek.

A Klik n' Flip technológia lehetővé teszi a mopfej megfordítását, így a felületek kétszer akkora területét lehet tisztítani, és a mosható tisztítópárnák egy gombnyomással könnyen eltávolíthatóak. A Steam Blast mód intenzív gőzsugárral távolítja el a makacs szennyeződéseket.

A csomag tartalmazza a Shark gőztisztítót, töltőflakont, tömlőt, zsebes eszközt, koncentrátor fejet, súroló/duguláseltávolító eszközt, rézkefét, és 6 méteres kábellel rendelkezik. Tömege csupán 3.4 kg, így könnyen mozgatható a tisztítás során.



1200W teljesítmény az erőteljes tisztításhoz

Klik n' Flip technológia a hatékonyabb tisztításért

Steam Blast mód a makacs szennyeződések ellen

Mosható tisztítópárnák a könnyű karbantartáshoz

Kézi tisztítóvá átalakítható a sokoldalú felhasználásért



A Shark S6005EU gőztisztítóval a tisztítás egyszerű, gyors és kemikáliamentes, ideális megoldás azok számára, akik egy sokoldalú és hatékony tisztító eszközt keresnek otthonukba.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Shark S6005EU Klik n' Flip Padló- és Kézi Gőztisztító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: