Betöltés...

Aeno SV1 Sous Vide

Ár: 42.280 Ft

A Sous-vide (franciául "vákuum alatt") a vákuumcsomagolt élelmiszerek lassú főzési módszere viszonylag alacsony és pontosan szabályozott hőmérsékleten.

A hihetetlenül pontos, 0,5 °C-os hőmérsékletnek és a 100 órás időzítőnek köszönhetően az ételeket pontosan úgy szuvidálhatja, ahogyan szeretné.

A kívánt üzemmód beállítása mindössze néhány érintéssel elvégezhető. A háttérvilágítással ellátott kijelzőn látható az aktuális hőmérséklet és a hátralévő főzési idő

Lehetővé teszi, hogy az idő és a hőmérséklet beállításával saját főzési forgatókönyveket hozzon létre

Az előre beállított főzési programok mindegyike a hőmérséklet- és időbeállítások optimális kombinációja a szaftos és zsenge vörös húsok, baromfi és hal, zöldségek és gyümölcsök, tenger gyümölcsei és még sok más étel elkészítéséhez

A sous vide főzés előtt az ételt vákuumcsomagolásba kell helyezni. Az Aeno vákuumzáró készülék, amelyet kifejezetten az élelmiszerek automatikus vákuumzárására terveztek, kiválóan megbirkózik ezzel a feladattal.

A hőszigetelt fogantyú kiküszöböli az égési sérülések veszélyét, az automatikus kikapcsolási funkció pedig megakadályozza a túlmelegedést. A mechanikus gombok hiánya lehetővé teszi, hogy könnyedén tisztítsa a sous vide felületét. 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aeno SV1 Sous Vide" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: