Betöltés...

Zilan ZLN7599 1200 W, 1.6 kg/perc, hátramenet funkció Fekete-Inox elektromos húsdaráló

Ár: 38.841 Ft

A Zilan ZLN7599 elektromos húsdaráló kiváló választás mindazoknak, akik szeretnek otthon ízletes ételeket készíteni. Ez a kifinomult készülék 1200 W-os teljesítményével könnyen megdarálja a húst, zöldségeket és egyéb összetevőket. Kiválóan alkalmas házi kolbász, fasírt vagy bolognai szósz elkészítésére. A 1.6 kg/perc darálási sebességével gyors és hatékony segítséget nyújt a konyhai feladatok során.

A ZLN7599 hátramenet funkcióval rendelkezik, ami a működést és a zökkenőmentes használatot biztosítja. A fekete-inox kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, így nemcsak funkcionálisan, hanem esztétikailag is kiváló választás a modern konyhákba. Kompakt mérete teszi, hogy könnyen tárolható legyen, így nem foglal helyet a konyhapulton vagy a kamrában.

A Zilan ZLN7599 húsdaráló megbízható teljesítményével és praktikus funkcióival a házi szakácsok kedvenc eszközévé válik. Legyen szó akár családi összejövetelekről, baráti vacsorákról vagy hétköznapi főzésekről, ez a készülék segít abban, hogy kreatívan és egyszerűen elkészítsük az ízletes fogásokat.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Zilan ZLN7599 1200 W, 1.6 kg/perc, hátramenet funkció Fekete-Inox elektromos húsdaráló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: