Betöltés...

Air Wick Friss Pamut Utántöltő elektromos légfrissítő készülékhez 6x19ml

Ár: 6.499 Ft

Az Air Wick légfrissítőket használva mindig biztos lehetsz abban, hogy az otthonod friss, üde, hívogató és tükrözi a személyiségedet. Légfrissítők széles választékát ajánljuk, többek között automata, elektromos, folyékony, és gél állagú légfrissítőket, aeroszolokat, és illatgyertyákat. Az illatok skálája hasonlóan hosszú: a virágos, gyümölcsös, és friss illatoktól kezdve a citrus, levendula, friss ruha illatokon át a gourmet, és a fűszeres illatokig. Akár olyan illatot szeretnél ami távolra repít, akár olyat, ami az otthonodra emlékeztet meg fogod találni a számodra megfelelőt!
Az új Air Wick „Light and Fresh” illatokat úgy terveztük, hogy könnyű illatélményt nyújtsanak, 30%-kal lágyabb illatot bocsátanak ki, mint az Air Wick szokásos elektromos illatai. Vigye be a természetet otthonába, a friss szellőben ringadózó, napsütötte virágos rét lágy illatával. Bemutatjuk az új, alacsonyabb energia fogyasztású Air Wick elektromos készüléket! Az 'Upwards and Outwards' illatkibocsátó technológiának köszönhetően, az illat betölti a szoba összes sarkát. Az új letisztult design pedig tökéletesen illeszkedik otthonába.

Jellemzői:
- 6 darabos kiszerelés
- A hagyományos Air Wick elektromos légfrissítőkhöz képest 30%-kal kevésbé intenzív illat
- Akár 120 napig tartó illat.
- Könnyű illatélmény
- Nagyszerű illat: természetes illóolajokkal
- Aroma összetevők a fantasztikus illatélményért
- Ftalát-, aceton- és színezékmentes
- A formula legalább 50%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
- A legalacsonyabb illatintenzitási szint mellett, napi 12 óra használat esetén
- Természetből származó összetevők, melyek feldolgozás után is megőrzik természetes állapotuk 50%-át

Összetevők:
Geraniol-t, Citral-t, ethyl 2,2-dimethylhydrocinnamal-t, 3-(4-isobutyl-2-methylphenyl)propanal-t, limonene-t, 2,4-dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde-t, heliotropine-t, hydroxycitronellol-t, nerol-t, scentenal-t, eucalyptus oil-t és delta-damascone-t tartalmaz.
Allergiás reakciót válthat ki.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Air Wick Friss Pamut Utántöltő elektromos légfrissítő készülékhez 6x19ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: