Betöltés...

Beko FSM57000GW A 55 Liter Gőztisztításos Tűzhely

Ár: 153.900 Ft

Gyári csomagolású termék. 2 év gyártói garanciával!
Szabadonálló elektromos tűzhely
A Energiaosztály
4 főzőzóna
55 Liter sütőűrtartalom
Hőlégkeveréses, Grilles
5 további sütési funkció
Halogén sütőmegvilágítás
SteamShine - Gőztisztító funkció
2 rétegű könnyen tisztítható ajtóüveg


Halogén világítás
Tisztán látható, mi zajlik odabent
Szeretné megnézni, hogy hol tart a sütés, de nem szeretné kinyitni a sütő ajtaját, hogy kiszökjön a hő? A halogén világítás jóvoltából mindent lát a sütőtérben, így szorosan zárt sütőajtó mellett is figyelheti kulináris alkotását.

A gőztisztítás gőzt juttat a sütő belsejébe, amely fellazítja a zsír- és ételmaradékokat. Egyes funkciók esetén vizet kell tölteni a sütőtálcába. Az olyan tisztítási technológiáknak, mint például a SteamShine® és a SteamShine+® technológiáknak köszönhetően durva vegyszerek nélkül tisztíthatja meg sütőjét.
Leírás: 50 cm széles elektromos tűzhely, üvegkerámia főzőlappal, 4 főzőzóna, bal első főzőzóna: 180 mm, bal hátsó főzőzóna: 140 mm, jobb első főzőzóna: 140 mm, jobb hátsó főzőzóna: 180 mm, manuális (tekerőgombos) vezérlés, elektromos (multifunkciós) sütő, 7 funkció: hagyományos sütés, sütés ventilátorral, melegítés ventilátorral, grill, alsó sütés ventilátorral, felső sütés ventilátorral, sütőtér űrtartalma: 55 liter, elektromos grill, mechanikus időzítő, belső sütőtér világítás, zománcozott belső sütőtér, teljes üveg sütőtérajtó, 1 lapos tepsi, 1 grillrács, szín: fehér, méretek (mag./szél./mély.): 850/500/600 mm 2 év gyártói garanciával.
Kiszállítás az ország egész területén 7900 ft.
Pécs területén a kiszállítás 5000 ft.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Beko FSM57000GW A 55 Liter Gőztisztításos Tűzhely" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: