Betöltés...

SEB Express 12 Tálas Joghurtkészítő

Ár: 39.490 Ft

A SEB Express egy különleges 5 az 1-ben joghurtkészítő, piros színben, amely expressz programmal és fejlett gőztechnológiával rendelkezik, így 4 órán belül készíthető el a joghurt. 12 tállal és 600 wattos teljesítménnyel bír, praktikus és könnyen használható.

Fedezd fel a SEB Express joghurtkészítőt, amely egyedülálló 5 az 1-ben funkcionalitással rendelkezik. Ez a készülék nem csupán joghurtot, hanem számos egyéb tejterméket is képes előállítani, köszönhetően az expressz programjának és a fejlett gőztechnológiának. A joghurtok mindössze 4 óra alatt elkészülnek, így gyors és hatékony megoldást nyújt a mindennapi használatra.



Márka: SEB

Modellszám: YG661500

Szín: Fehér és Piros

Méretek: 51,31 cm x 86,36 cm x 96,52 cm; 4,99 kilogramm

Teljesítmény: 600 Watt

Jellemzők: Szabadalmaztatott lefolyó rendszer, 5 az 1-ben joghurtkészítő funkció, receptkönyv melléklet, könnyű használat, fejlett gőztechnológia, expressz program 4 órás joghurttal



A praktikus és egyszerűen használható joghurtkészítő 12 tállal rendelkezik, lehetővé téve több joghurt egyidejű előállítását. A szabadalmaztatott lefolyó rendszer különleges előnyt nyújt a krémes és ízletes joghurtok elkészítéséhez. A csomag tartalmaz egy receptkönyvet is, amely inspiráló ötleteket kínál a joghurtkészítéshez és egyéb tejtermékek elkészítéséhez.

A készülék kompakt méretei ellenére magas teljesítményt nyújt, így ideális választás minden konyhába. A fehér és piros színkombináció elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a 600 wattos teljesítmény garantálja a gyors és hatékony működést.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SEB Express 12 Tálas Joghurtkészítő" című hirdetést látja. (fent)